Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitam momcima.... al sta ovaj pizdun od Sarica igra za BIH...sjecate li se kako je izjavljivao da nema sanse da igra za BiH....kakva je to osoba bolan...a ivoa repka stalno mijena sastav kako koji selektor dolazi, nema toga u rukometu.
Bravo brate... tako je... Bosna je pobjedila uz pomoc m:tela i RSa. Zato su cestitke Bosni upravo i cestitke RSu kao sastavni dio ove drzave. Hvala vam puno... i nemoj zaboraviti CCБC (samo sloga Bosance spasava)
da nije rs i m:tel-a sipak bi pobjedili!
toromane toromane toromaneeeee toromane toromane toromaneeeeeeeeeeeeeeeeee toromane toromane toromaneee tvoj cazin je uz teeeeeeeebe:) volim te bosno
e nek nije samo fudbal
bravo. cestitam momcima