Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! I sretno nasim damama.
Odlicna vijest. Jos vise dobila na znacaju to sto inicijativa potice iz PC.
@MatoKresic Ti nisi Hrvat, nego bosanski katolik, ili kamenjarski Srbin, ako si sa kamenjara. Hrvata u Bosni nije bilo, to kaze Hrvatica Nada Klajic.To kaze i Hrvat Tomislav Raukar. To kazu i nasi Boisnjaci katolici, koji su napravili katedralu u Sarajevu. Cim se nazivas Hrvatom, pored toliko dokaza da nisi i ne mozes biti Hrvat, samim tim si izdajnik. A da ne govorimo o tome, da ste o nagovoru Tudjmana I kamenjarskih Srba, pokusali da srusite ovu drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ovo malo sporta, mimo fudbala, krepalo bi da nije Hrvata i Srba. Bošnje su u formi samo za minder.
Taman da me ima što obradovati kada izgube.
oleeeee
Pitanje: jesu li one po hrvatski "curčad"? Mislim, muska ekipa im je "momčad", pa analogno tome... Faka, kako zovu zensku ekipu? Zna li ko? Iko?
Lijepa vijest. Sretno djevojkama 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Super. Lijepa vijest. Sad ce cure imati vise motiva za trening i rad. Izboriti neko natjecanje. Kakve veze ima Hrvatska sad s tim. Koliko mrznje i zavisti u ovoj napacenoj zemlji. Samo se nadam da se djeca ne odgajaju u tom smjeru. Nikad dobrog u ovoj nam jedinoj domovini.
Bosna radja patriote i izdajnike. Ova qurwa je gora od izdajnika, jer se pop_sala,na sve one patriote, koji su dali svoj zivot za ovu drzavu. Razumijem da mozda u Bosni nema uslova za vecinu sportova, ali ako vec moras da odes iz Bosne, jel moras bas u Hrvatsku ili Srbiju. Ako vec moras i u njih da gradis karijeru, zar moras da zaigras i za njihovu reprezentaciju. Pa nema vecih izroda od Bahlija. Sljedeci put ako se zapuca, prvo treba na bahlije pucati, pa onda na ostale.
@gooUser1588484735 napokon si došao sebi
Inspirisala ih Ćamila 😂😂😂
Koja je svrha.
Odlicna vijest. Jos vise dobila na znacaju to sto inicijativa potice iz PC.
PA JELI TO MOGUĆE???? JESMO JAD I BIJEDA!!!!
Gazi Bosno, gazi. 🇧🇦
Nek je sa srećom.
Lijepo, bravo Darko, i sretno dame :)
Neka ćamila osvaja sve sto se mene tice samo da sokicu ne gledamo u nasem lijepom dresu.