Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veceras i ostale utakmice dobro pogledajte koje su boje nasi a koje protivnicki dresovi, od Austrije izgubiste samo jer ste igrali sami protiv sebe. Hrabro i sigurno vi to mozete, kakva trema kakvi bakraci. Imate znanje imate spremnost, vjerujem da vi mozete do pobjede. Hajde veceras opet da zablistate zmajevi nasi.
Nece mi biti krivo ako izgube, a odigraju kvalitetno i borbeno ali mislim da nam se ne smiju desavati tehnicke greske i bespotrebna probijanja i isključenja na provokacije protivnika kojih ce sigurno danas biti. To prelama utakmicu jer primamo nakon toga lagane golove. Jos ne mogu da prezalim Austriju jer smo imali sve u svojim rukama ali nasom gluposcu smo izgubili utakmicu. Moramo da budemo koncentrisani 120% da bi parirali jakom protivniku koji igra dosta pametno i organizovano. Sretno
j..o tebe fyrom MAKEDONIJA JEL RAZUMES KOTROMAN POZ DO SVI ISKRENI PRIJATELI IZ BOSNE
nešto sad nisam neki optimista,Makedonija je dosta borbenaa
svi ispred BBI
Svaka cast momci veliki ucinak ste uradili da ste dosli na prvenstvo. Samo naprijed RESPECT✊
Odbrana nije losa, naprijed stekamo...Ali s povredom Savica i Prcom koji je rovit, definitivno moramo traziti sansu preko pivota ( Buric i Toromanovic)...kao i preko krila, desni vanjski je ostao Malinovic, tako da...ako stisnu dole Terza i Vranjes, i u tijesno da udjemo...mozemo. Realno su sanse 70:30 za Makedoniju...Ali trazimo taj j...bni bod s kojim bi mogli cekati zadnju prijateljsku protiv Hrvatske...
Nadam se uspjehu. I zelim Vam svaku srecu. Samo ce biti jako tesko. Nije se smjelo izgubiti od Austrije. Mozda smo se i previse osjecali sigurno nakon Irana, ne imajuci u vidu da je Iran u ovoj grupi daleko najslabija ekipa. Tunis i Austrija su konkurencija za to trece mjesto. A ako ovako nastavimo i Tunis ce nas komotno dobiti. Tesko je procijeniti kvalitet nase reprezentacije u odnosu sa drugima.
bice tesko makedonci su me iznenadili jako igraju jako opasno al nadam se insalla da cemo pobjedit jer sa pobjedom bi bili u igri za prolaz dalje a i sreca je nekad vise potrebna nego bilo sta ..
Nadamo se pobjedi.