Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije znala da se penzionise na vrijeme. Cekala je potres mozga da je dva puta razbucaju da skonta da nije vise za toga.
Iz sazaljenja je u UFC kuci slavnih, cim je imala prave protivnike ispred sebe, spavala je na podu. Cist medijski proizvod, nula borac.
Da nije Ronde, ne bi nijedna borkinja zaradila više od 20k a sad zarađuju stotine hiljada. Ronda je zaslužna što iko prati ženski MMA. Gledaj fudbal, jer o MMA i borilačkim nemaš pojma.
@brodequin Sigurno i o MMA i o fudbalu znam vise od tebe. LP
ronda je dala što je imala,holm ju je rasturila a tek nunes to je bilo rastakanje.Nešto mi je bilo žao
Ova kad te ufati za vrat vrati te u staru Jugoslaviju
Običan produkt američke medijske mašinerije. Čim su joj doveli pravu brokinju, popila je nokaut. Poslije probala da se vrati, al' opet bila nokautirana.
Da nije Ronde, ne bi nijedna borkinja zaradila više od 20k a sad zarađuju stotine hiljada. Ronda je zaslužna što iko prati ženski MMA. Holly je imala sreće jer prije Ronde nije završila NIJEDNU protivnicu (tj. one koje je Ronda pregazila prije). Gledaj fudbal, jer o MMA i borilačke vještine nisu za nargilaše.
Rondulja
Da li znate šta je Vatrena Zmija ► https://www.youtube.com/watch?v=YxKfUCTNcSA P.S. Nemojte zapaliti kuću pokušavajući da je napravite, jer znam da ćete pokušati :D