Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji li ljepša rijeka?
Una
Neretva mi je srcu draga :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, bez obzira na spol i dob, koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
STOP! GOVOR MRŽNJE! Vaš komentar spada u govor mržnje! Bit ćete prijavljeni policiji, te banovani sa sajta! Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima BiH.
netrebate nista da organizujete, dajte neku nagradu Lasti i gotova prica.
Kad god cujem ovaj naziv benda, ospem se sav... Kao uzasno smo kul al' helem nejse... Joj i ovog "bosnovanja nazor" mi je na vrh neke stvari.
Bošnjaci, uspjeli smo, u prvoj sekundi videa vide se četiri džamije, opstali smo, sačuvali smo Bosnu i Hercegovinu, spojili smo lijepu evropu sa prelijepim Islamom, napredujemo, neprijatelji moraju da znaju, uvijek će biti sinova Bosne i Hercegvine koji će da je brane!
tebi je bitno da ima dzamija sto vise..a sto ljudi nemaju sta da jedu svejedno samo neka ste uspjeli....cccc
golemo da od svega sa videa ti se referiras na 4 dzamije. promasio si temu totalno
Obožavam mostarce!
@JovanaVlasenica Niski, tromi, pomalo ograniceni i nevjerovatno dosadni.
@Rarog a meni su baš simpa