Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u 21 vijeku jos rukom peru shupak kakvi jadovi ovi talibani
jako lose odigrana utakmica. cetiri ili pet puta BiH je bila na skor liniji, znaci samo par centimetara od skora i nisu nasi uspjeli da to realizuju (to bi bilo 28-35 poena), nisu znali da prebace na liniju nego ono klasicno krkansko zabijanje scruma. hrvatska zasluzeno pobjedila iako nisu ni oni nesto, ali izgleda da im je i to dovoljno da nas dobiju. glupa taktika sa neka dva fullbacka, ne znam samo ciji li je to fazon i ideja..
Svaka cast tebi sto se razumijes u ovaj sport :)
@Nurkic23 ;)
Opaaa bravo Hrvatska :)
hahaha, baš ste očekivali nešto drugo protiv naših dečiju? :) jesu vas polupali
Zasto neko uopste finansira reprezantaciju BiH u ragbiju?? Nidje veze
Hrvatska rutinski kao Zeljko na izborima.
@RusilacSnova Miran skutore.
Ovo je neka peta liga Ragbija
Ne postoji na livescore jbt. Hahaha Ovo niko ziv ne prati
Zar i ovo postoji kod nas hahaha
pustili smo da nas pobjede da se smire strasti iz hrcatske radi pusione covica na izborima
imperijalistićki bošnjijaci sudobili štasu zaslužili .jasam reko da jih samo mi rvacki sokolovi možemo zaustaviti ibijo sam uorsvu
posdrav iz gruda
@JozoGuslarArapovic Pozdrav i tebi od nastavnika pravopisa.