Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dražene jebem ti mater četničku i svim četnicima i balijama. ŽivjelaHERCEG BOSNA. BOG I HRVATI.
kako ste ljudi svi što niste srbi nabijem vas na kurac živjela srbija i svi četnici na ovom svijetu.
Drago mi je što je Široki dobio i jer su balije zbog toga tužne.Ne mogu balije protiv Hrvata.Oni se samo znaju klanjat svom usranom bogu i praviti degeneriranu djecu(gamad).Široki će proći jer Euro liga nije za balije.Tu se natječu samo pravi nogometaši i pravi ljudi, a to sigurno nisu balije.Moja poruka svim balijama je da što prije postanu hrana psima.Živjela HRVATSKA REPUBLIKA HERCEG BOSNA. BOG S VAMA HRVATICE I HRVATI.
za titu i nekrofile ndh, boze saacuvaj, ali aktuelno je pa da i ja nekome j.... majku, npr. Bosnjacima koji, poslije svega sto im se dogodilo, nisu nacionalisti
o pas vam mater jebo svima, od sporta pravite politiku ili bojno polje. sve vam maloumneo jebem i bosnjacima i katolicima i ortodoksima!!
za barabu, care jebem ja i tim muslimanima mater koji su bili u ustasama. Sve je to pratilo pavelicevu politiku, a pavelic je bio saveznik hitleru. Hitlera se danas 95% njemacke nacije sramoti, a vi dan danas zivite za ndh. Halo ba probudite se i vrijeme je da se uvjerite da su ustase i cetnici teroristi uvjek bili SMRT FASHIZMU SLOBODA NARODU toga se ocigledno ne sjecate
Koja to pizda uporedjuje zastavu Republike BiH sa zastavom separatisticke HB. Pa jado jedan i tebi bi danas bilo bolje da se po cijeloj BiH viori zastava sa ljiljanima kao simbolom srednjovjekovne bosanske drzave. Imao bi uredjenu drzavu u kojoj se moze normalno zivjeti, a ne samo podijeljenu zemlju /da je barem podijeljena bilo bi nekog reda/ cijoj podjeli ste kumovali zajedno sa cetnicima. Kako imate obraza da danas primate mirovine i vojne invalidnine u zemlji koju ste izdali. Neko je spomenuo Blajburg. Do sada ste osporavali tudje zrtve, a onaj ko sada na to odsjeca neka se prvo pobrine za dostojanstveno obiljezavanje tog stradanja, jer muslimani koji su tada stradali ne treba da budu zaboravljeni.
Sve je to fino, al stvarno uspjeh je ovo ipak za klub koji je prije rata igrao u 5. ligi krs. A vi manijaci, fukare, pitari itd itd.....prije rata smo imali ravnopravne fudbalske borbe sa dinamom, hajdukom, zvezdom, partizanom... a sad ge pusite ekipi koja nemoze da prodje ni prvaka azerbejdzana. Sramota!!!
ma zajebi euro kupove kad Saraj'va nema
nije mi jasno zašto Bošnjaci na tekme nose turske zastave po toj logici bi Hrvati trebali nositi talijanske,španjolske,irske,njemačke,češke,poljske,mađarske...zastave to nema smisla
jeste vi jadni. ako ste hrvati, ili srbi ili turci sto ne idete tamo. jednostavno niko vas nece, kitite se tuđim perjem. kad budemo svi bosanci onda ce biti ok. a sto se tice tekme, gledao sam samo drugo poluvrijeme. srednja zalost. al volio BIH da siroki prođe zbog bodova.
Sto se kulture i ponasanja "navijaca"tice svi su isti,u Mostaru nose ustaska obiljezja navijaci zrinjskoga,navijaci veleza turske zastave i mudzahedinske pjesme,tako je i u Sarajevu i Banja luci gdje nose srpske zastave sa orlom i u Trebinju takodze cetnicka ikonografija a sve je to BOSNA a svako svoje kako to?pa onda se ta zemlja neprizna od svih nacija jer pogledajte. LEOTAR-BORAC SRPSKA OBILJEZJA I CETNICKE PJESME! SARAJEVO-VELEZ TURSKE ZASTAVE I MUDZAHEDINSKE PJESME! SIROKI-ZRINJSKI HRVATSKA OBILJEZJA I USTASKE PJESME! gospodo ocemu vi diskutirate? nazalost ali ovako je u BIH fudbalu-nogometu i kosarci,BOSNA-SIROKI....uzas!
Bilo je turskih zastava i mudzahedinskih sranja svi ste vi ista govna
Halo bola SARAJLIJA HRVAT jesi ti mahnit il se pravis? Ko je pozivao na TEKBIR i ALLAHuekber na tekmi BIH-Dk? Da ti nisi u kosevskoj bolnici o cemu ti?I ko je pjevao gazi ustase protiv DK?Bilo je Turskih zastava al nije toliko koliko vi preuvelicavate! Prolupo si ti malo il si na drugoj tekmi bio! Mrzim sve nacijonaliste bio ona moj STARI USTASA cetnik il sta vec jebem svima mater!Sa njima nikad neces ici dalje a mi smo uvijek KORAM NAPRIJED NAZAD DVA!
Za zeljo_sampion: Svaka ti dala