Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lako je sad srat,iskreno nije na prvu tako strasno izgledalo tako da shvatam sudiju sto nije svirao nista
Pravila su jasna ako je bio ofsajd sve posle toga ne vazi (gol, prekrsaj, enac, indirekt, itd.) nema sumnje da je ovo bio jako ostar start ali Pikfordu to nije bila namjera jednostavno Van Dijk je bio brzi a ovaj kasnio koju sekundu. Sva rasprava se tu zavrsava.
@marlboro7mg nije on kasnio na loptu! I po tvojoj logici, mozes kliznuti naknadno igracu sa dvije noge, polomiti mu sve kosti ako je sudija svirao neki prekrsaj, na kraju proci bez posljedica? Malo ti je nebulozno objasnjavanje! VAR je naknadno pregledao situaciju, razmisli malo dublje...
@marlboro7mg nemoj lupati gluposti i praviti se pametan...pa u istoj utakmici je ovaj sudija svirnuo faul nad Maneom, Ricarlison nakon toga uklizao Thiagu i dobio crveni karton....ni pogledao utakmicu nisi drzis predavanja nama ovdje...ero hajde sada fino ako imas opciju vrati i pogledaj da je sudija svirao faul, pa ipak dao crveni...pa udrobi plazmice i legni da pajkis , valja ti sutra raniti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sudije su zlo ovog dunjaluka !
nagadjajte sad,covjeku je koljeno u qrcu
TAKO JE !