Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je sto vecina igraca nije u mogucnosti da igra utakmicu 90 minuta vec 50 minuta maksimalno.
mogu oni igrati ali nemaju pretjeranog razloga pogotovo kada im je trener neko ko nista nije uradio sto treba jedan trener da uradi
@serifkonjevic ne bakci se u ono sto ne razumijes
Zuti seres ko foka, danas citam na jutarnjem tvoje izjavu koja je drugacija od ove, ti svakom mediju dajes drugaciju izjavu, a ono sto te Medunjanin prozvao da ne znas imena svih igraca je pravi blam a tvoj odgovor je jos gluplji
@SigaSvjetloZibje PROBLEM SA REPKOM BIH JE U TOME STO JE SAVEZ OD FUNKCIJE SELEKTORA REPKE NAPRAVIO MJESTO ZA UHLJEB OSTARJELIH DOBRIH IGRACA, A VEOMA LOSIH TRENERA!
Sad nam je Prosinecki upropastio ekipu. Ma dajte molim vas. Imamo dva ili tri igraca na visokoj razini. Ostali igraju u drugom razredu ili ne igraju nikako. Ovi koji igraju u top klubovima su na 50% u rep. Jedino je Dzekson srcem tu.
@Raznolikost OK za kvalitet igraca, ali ga ne seri da samo Dzeko igra srcem. Ostali igraci da ne zele igrati ne bi ni dolazili. A Dzeko, kojeg izuzetno postujem zbog svega sto je napravio, prvi kad se okupe hoda po klubovima i kafanama.
Do indolentnog žutog smole je najviše.
Ali nije do tebe,jbga..Jelde?Ti si bas onako,veliki strucnjak?Ne mogu se ono sjetiti..sta je bio tvoj najveci uspjeh?Selektor Azerbejdzana,ili?
Pa normalno,ta ne možeš od go.vana pitu pravit.
Dosta je I do tvoje tzv trenerske strucnosti,ti si zvao I stavljao u igru iste te igrace koji ne valjaju
Prosinečki je uspio. Reprezentacija treba pobijedit dvije utakmice kući, jednu protiv Sjeverne Irske koju je već pobijedio i drugu protiv Irske ili Slovačke, isto kući. Ako nije u stanju to napravit onda i bolje da se ne idu sramotit na Euru. Ovo što je Prosinečki napravio je utrt put, dali će se znati njime hodat ostaje da se vidi.
Repka od tri igraca,ne ide to tako
A dosta i do trenera, Robi
“To se tako desava, ne znam, ne razumijem, tesko mi je reci, nisam mogao doci do zakljucka” ... - Pametnom dosta.
problem nije samo trener. problem su igrači koji su u repki balerine i glume njezne princeze a u svojim klubovima ginu. to je realnost.
da si covjek okrovio bi sebe, nigdje autoriteta, nigdje strucnosti, veliki takticar...
Sijecas li se Medunjanina Harisa zvanog Hare?
Ima i do jednog ima i do drugog, al najvise do treceg i cetvrtog- tebe i saveza.
Izgube protiv ARMENIJE i onda pametuju o treneru(medunjanin i jos neki)...iako Robi nije meni neki trener Ali ovi igraci moraju dobiti armeniju Sa bilo kojim trenerom...e tu onda dolazi ova prica o mentalitetu
A do tebe nije smrdo?