Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo!
Ponos naš!
Kakva crna srpkinja xD hrvatica iliti hercegovka, a ja lika
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svaka cast, vjezbaj sine i bori se.... Na svijetu 8-ma je ogroman uspjeh.... Voli te Bosna i Hercegovina i ponosni smo na tebe....
a uspjeha, jel ovo neka sala
znaci zadnja 😪
koje si ti mjesto?
Bravo Lana! Svaka cast!
Najjači su mi Srbi i Hrvati u komentarima što se otimaju oko djevojke. Hebo ja majku ako oni nisu nebeski narod zbog tog ponašanja. eUropljani sa Kavkaza.
Lana salje jaku poruku drzavi da ulaze u mlade sportiste. Samo se bojim da ce drzava da okrene glavu od izuzetnog talenta koji Lana ima. Sve najbolje zelim ovoj mladoj djevojci.
Duša draga... Sve čestitke svjeta!
Samo jako! Bravo djevojko! 💪🇧🇦❤️
Sve pohvale Lana! Na stranu to što je ovo izniman uspjeh, ali imam pitanje? Kako neko ko uđe u finale i u tom finalu bide zadnja, kako je onda u tom istom finalu još poboljšala rezultat?
Znaci zadnja
koje si ti mjesto?
Bravo lijepo pametno dijete! Pa nije bolan isto uc u finale iz Belgije, USA i iz supka Europe Bosne. Ti si gigant za sve ostale. Da se ne lazemo ovo je samo zasluga tebe i tvojih roditelja,a BiH NULA bodova. Mi zenski sport ne bi ni imali bez hrvatica i srpkinja jer nasi novokomponovani vjernici na baterije guraju djevojcice u serijat umjesto u sport i fiskulturu...
Manifest, pravi primjer vjere na baterije, prioriteti vjere su prvi saf, frizirana bradica, zamotaj kcerku, pljuni u oko brata. Muhammed a.s. je rekao: “Ko se svađa dok raspravlja ili prepire a nedostaju mu relevantne informacije, stalno navlači na sebe Allahovu mržnju dok od toga ne odustane.” (Ibn ebu dun-ja, - Sahih)
Kako ste napredni, najbitnija etnicka i vjerska pripadnost. Koji ste vi zatucani primitivci. Jedno 200 godina iza Albanije (Albanci sjajan narod). A, zatucana slavenska plemena se prepiru cija je i koje je vjere. Assholes, ali galakticki.
Jarane nudjeno nam je 70 godina da budemo jugoslaveni, sto i jesmo. Al smo mi u konacnici izabrali aliju, slobu, franju... Hebo ti nas.
Bravo Lana svaka cast!!
Bravo Mala
Sve cestitke Lana!