Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudo od djeteta, blago nama što te imamo, ponosu naš! 🇧🇦
Nevjerovatna je, zadnja skocila u vodu na startu, prestigla sve i dosla prva, to se na Bosanskom kaze; hajte vi, sad cu ja doci 💪🇧🇦
😂😂😂😂👍♥️
Na njenom mjestu ja bi trazio od Vijeća Ministara skromnih milion KM ili bi plivao za onu zemlju koja ponudi najviše. Katar bi joj ponudio bar 5 miliona Niko ne zivi od ljubavi, svi naplate svoj talenat i rad.
Dajte ljudi pričepite te Latine da ne koče sa imovinskim pitanima za bazen. Da je Hrvatica davno bi bio napravljen i bez urbanističke, a sada koče gradnju zbog sitnice.
Pa gdje da kliknem da vidim video? Čitam na telefonu.
Oboriti evropski rekord i na 50 i 100 i 200m,je stvarno nesto veliko,zašto bi je država trebala uz verbalnu podrsku,konkretno-materijalno dobro nagraditi da osjeti da je voli cijela BiH od Drine do Une.
vidi sat napravi trening u novom bazenu u Mostaru, malo je prasnjavao ali cini cuda , Fadile Maricu i Kordicu hvala u Lanino ime na bazenu.
Bravo Lana 🇧🇦💪🏻😘❤️
Respekt andjele
Plače mi se kad vidim ovo 🥹 SVAKA TI ČAST!!! DIJETE DRAGO, TI SI PONOS BOSNE I HERCEGOVINE!!!!
Bravo Lana, Respekt!!!
koji car !!!!! svaka čast Lana!!!!!!!!!!!!!
Ko kaze da trebamo imati bazene,sportske dvorane,fabrike,skole..
Bravo Lana ponosu naš! Tako se brane boje svoje države, a ne kao neki koji jedva čekaju da okrenu leđa!
Kajtaz na aparatima
Jordan..GOAT, Ali Mo....GOAT...Đoković N....GOAT, Schumacher....GOAT, Tiger...GOAT, Pele...GOAT(Hmm...) Brady...GOAT, Bolt,Gretzky,Phelps...GOAT´s i Lana Pudar GOAT!!!!
Minka slažem se sa konstatacijom