Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolji ambasador BIH 🇧🇦
Dodijelit joj po hitnom postupku diplomatski pasos auto vozaca naknadu za odvojeni zivot od porodice i ostale beneficije koje imaju beskorisni krpelji(političari)
sretno Lana
Nebitno je ovo, da vam pričam, prekjuče skoknem do Novog Sada na ručak u Lazinom salašu i kafu na obali Dunava. Brzi voz BG-NS: 36 minuta. Ono nije voz nego svemirski brod sa utičnicama za laptopove i mobilne, mestom za prtljag i bicikle, toaletima adaptiranim za invalide i majke sa decom, WIFI-jem, bifeom, stjuardima i stjuardesama... Ide voz 200 km/h, a osećaj kao da trčiš. Grade brzu prugu do Budimpešte i Niša. Kad će voz Sarailabad - Tuzla??? www.youtube.com/watch?v=oUOPC77ZjwQ
Bulevar i njegovi vozovi xD hahahaha
Juriš Lana.
Samo naprijed, Lana!
Doc ce Lia Thomas pa ce bit brzi/brza za minut i po
Ne znam samo sta se čeka da se ovoj djevojci da diplomatski pasoš, zaslužila ga je
Dobro ide dok ne dodje neki trans pa obori rekord
Bravo djevojcice!
ovakvi nam trebaju a ne sosoni iz srbije
Tooo Lana kraljice nasa
Bravo 👏😁
Sunce bosansko❣
Bravo kraljice
Ovo dijete je strašan potencijal,sa 16...ovo je vec uspijeh...Bravo Lana
Nedavno se provudio, pročitao ovo i necu više ništa. Subota je, roštilj, piva i lagano
👏 👏 👏
Sretnooooo LANA!!!♥️♥️♥️♥️💣