Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo dijete, mora ali mora dobiti sve uslove za napredak
Svaka čast Lana, bravo i kapa do poda.
Mali dječak se igra u plićaku u Neumu i vidi nešto u daljini... Mama,mama eno delfin ! Ma kakav delfin sine dragi, to je naša zlatna Lana.
Bravo,,bravo ,Draga Lana hoces li moci donijeti te medalje kuci,ponos nase Drzave
Da da, super. Juniori. A što je sa seniorima?
STa vise reci za ovu djevojcicu? Ona sama prica pricu svojim osvojenim medaljama...SVAKA CAST LANA!
Bravo Kraljice Bosne I Hercegovine.
Dokle su HDZ u SDA u Mostaru sa izgradnjom olimpijskog bazena?
Bit ce neko zlato drugi put....samo nastavi ljepoto nasa "zlatna" 🇧🇦❤️💪
Ovo dijete je nase najvece blago u zadnjih 20 godina!!Samo 3 desetinke!!Lana,fantasticna si!!Tvoje vrijeme tek dokazi!Suvereno ces vladati svjetskim bazenima!Dusa nasa draga!
Ne znam stvarno, mislim da biolujem od prozopazaboraviosamkakosekaze
Svaka čast.
Nije se ni sumnjalo Lana andale 👍👍👍👍
Kad osvoji zlato e onda je objavite, smarate previše sa njom a ovi debili dole što isto papagaji jedno za drugim ponavljaju to je klasičan primjer povođenja šire mase, Lana će sebi zlato u kuću donijeti ti od ovoga nemaš ništa. Više je predstavljena kao neko nego što zapravo vrijedi. Rezultati a ne osmijeh i ostala sranja. Ima djece osvajaju još srebra, zlata pa se ne objavljuje. Dosadni ste al eto zna Klix gdje se levati primaju.
Kakav si ti idiot,blago tvojoj mami!Samo nacitan si...mora ti se priznati...
Mašaallah! - moram napisati da je neko ne urekne.
bravo lana!
Bravo sine...