Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo inace nije njena disciplina.
svaka cast
Upravo zbog ovakvog zlonamjernog pisanja i zloupotrebe Laninih uspjeha Lana će uvijek biti Mostarka, a ne Sarajka. Kao što Balašević otpjeva: Lajte kere varošanke!
Ma svako ti dobro zelim, dobra Lano… samo ti nam osmjeh izmamis u ova sugava vremena …. Bravo….ponos🥰
ta će ona plivat
Svaka cast 👍🏻
Ma Bravooo Lanaaa!!!🇧🇦♥️🐬A, bazen u Mostaru nadam se da ce biti uskoro, jer je vec odabran izvodjac radova.👍🏼
Nešiću pratiš li ovo u kabinetu?
Nešić treba da uči od djevojke šta je karakter i moral. Ona ne diže tri prsta nego zastavu svoje domovine i otadžbine. Istina, Nešić bi volio da ona to radi obrnuto.
Jel moguće Mostarci da Lani niste bazen napravili zato što vam je krivo što nije odabrala Hrvatsku? I tako da joj ne omogućite uslove ali ipak naša sirena bi na asfaltu da trenira uzela naslov u bazenu. A sa tom negradnjom bazena dragi Mostarci vi ste žrtvovali i uspjehe svoje djece koji su se mogli slijediti primjerom Lane, ne mogu da vjerujem ali izgleda zato što nije odabrala Hrvatsku da nema bazena fuj