Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hering i Euroasfalt firmeza sve tenderske poslove, nijedan posao nisu obavili kvalitetno, nijedan zavrsili u roku vec i godinama kasnili iako naplate sve pare na vrijeme. Povraca mi se od toga vise
Fadil novalic je sve sredio, ali se cekala njegova smjena da bi hdz dobio radove a sve u dogovoru sa trojkom i izdajnicima dritanima
Kakve to ima veze s tobom? Pravi se bazen i kraj priče. Ako ti se ne svidja kupi ti bager i prijavi se na Tender. Pojedini ovdje se ponašaju ko da zivimo u švicarskoj
Na otvorenju će prisustvovati i Lana u društvu svojih unučića👍
Izbori za godinu dana, treba SDA glasove, jer ce propasti ko trosjed
Adil prvi dosao da uslika, jos malo i onda ce morati raditi od 8 do 16
Dajte Vahi sta god treba evo svi se ukljucujemo u davanje priloga samo da preuzme razorenu reprezentaciju, proba posloziti stvari kako treba makar do nakon baraza. Da vidimo istinu o problemima u reprezentaciiji da procisti tim od igraca koji kalkulisu a vidi se da ih ima jer bi svaki prosjecan prvoligas bolje prosao u 2 prethodna meca, a da ne govorim o ipak nedoraslom treneru ovako komplexnog tima.
Šta god je ovaj obećao nije ispunio... Pitajte Hercegovce oko Mostara... samo uhljebljavanje svojih ... Gubavica trans
ma rovi bager zivotom. bice i temelji do proljeca.
A jes jaka ova mašina brzo ce sagraditi
To će sad mslo pročeprkati. Pa će tako stajati godinama.
Hajde, jedva cekamo! Nadam se samo da nece koristiti neke materijale Ž kvalitete, pa da se sve raspada kroz koju godinu jer kod nas obično tako sve rade.
Jesu li ovi gradili onaj most za autoput u Pocitelju sto je vec napukao, a nije se poceo ni koristiti?
pa živo me interesuje šta bi od gradnje fabrike paradajza u Kruševu,jeli ono.kamen temeljac postavljen uz slavlje i zdravicu sa čovićem.i sad ništa.kad su aluminijski upropastili onda su htjeli da narodu zamažu oči ovim .
Koji blef.Kratki filmić sa jednim bagerčićem i nekoliko rupe.Pa budite frajeri ako već hoćete da blefirate.
Vise mehanizacije bilo kada sam catrnju kopao
Hahahah
očekujte vi.?
Cuj 20 miliona hahaha e svasta
Nece oni do OI u junu zavrsit. Nema sanse. Kakav bi blam za njih bio da Lana donese olimpijsku medalju, a oni nista. Uz tebe smo zlatna djevojko, pa i ako se ne uzme nista. Pratit cemo te i zdusno navijat i dalje.
gooUserrr666, pa ne moze ga niko zavrsiti za 10 mjeseci. Daj boze da za zavrse za drugu djecu, Lani taj bazen vise ne moze pomoci. Lanu treba finansirati da moze imati dobre pripreme.
Amin