Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO BHF! Lana, ti si naše sunce!
sto je BHF sutio sinoc
E moja drzavo, plivacki savez, olimpijski komitet.... kad se treba slikati ili neke bezveze manifestacije tu ste! Svaka cast fanatikosi!
BH fanaticosi + Lana Pudar za ponos i cast.....svaka cast
Ovo dijete je zasluzilo sve! 🏆
tA JOJ KUPISE?
Citam jedan od komentara kao: "sto ce joj ovo kao da ona nema par ni za patika". Nek djevojcica zaradjuje i treba. Sve je zasluzila mukotrpnim trudom i uspjehom. Svaka cast i bravo Fanaticosima. Jos treba skinut fudbalski savez pa onda lagano ali pravilno iz pocetka.
Ja,i kad skinete Savez onda cete dovesti Bakira i SDA da naprave spisak fudbalera, Za selektora,bezbeli,Fadila,Sebija gen.sekretar.
Znaci finansiraju se od nasih poreza pa daju sadaku u svoje ime? Inace, podrska za Lanu!
Lana ne bi upala imala ovakve uslove u Srbiji i hrvatskoj, ovdje sve lafo prica ne da niko nista a ubi pare.
Svaka cast
Previše sebi daju značaja