Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baho i s.s su uništili sportsko novinarstvo u bih njihova specijalnost uža je tenis ili ti ono čime se u tenisu udara loptica!
Organizator S.T. Baho je jedan prodavač magle spreman uči sa svakim u tal. Kažu da je sada savjetnik onog SDA Ministra za civilna pitanja i u to ne sumnjam , posebno da je to isto Minisarstvofinansiralo dijelom pretenciozni ''simposar''. Ne treba zaboraviti ni njegov prijedlog da osnuje Fondaciju za mlade talentovane sportiste zajedno sa S.B. a da on bude predsjednik te Fondacije ali da pare daje neko drugi... To je njegov stvarni nivo ...