Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno momci!
A mi smo inace sile u nekom sportu pa se smijemo ovim momcima ??? Gurajte naprijed koliko se ulaze u sport kod nas a posebno hokej dobro nismo 16ta C liga Naprijed momci i sretno veceras
Uuj III B i to još sjeverna koreja
Kojim se ti sportom bavis i na kojem nivou? Ako mozes pdgovori!
Sretno Ledeni Zmajevi
Jao ako pobjedimo S.Koreju pocet ce nam Kim prijetiti A bombom... 🙄🙄🙄🙄
Djeca nam se smiju moj Reufe.... brisite ovaj clanak sto prije smiju nam se ljudi.
Jado jadni, kojom se ti sportom bavis?
Treca liga B divizija haha sunce ti poljubim sta je ovo ljudi moji od ovog nema nize... baci je Putine na nase sportske saveze.
Pa Medo ulozis pare i bude bolje pd ovog! Raspitaj se malo. Hokej nije fudbal!
Jesu Singapur oderali!!
Klix bolje da ste ovo više pratili, jedna lijepa sportska priča, a vi nas opterećujete nevažnim vijestima iz susjedstva?? Zašto????
Sjeverna Koreja?