Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garant Natural bio 💉💉 Samo whey bajo
Da su ovi današnji ljubitelji težine i tegova umjesto u teretanu,bili upregnuti u rad i obnovu npr.pruga,autoputeva i mnogo što šta još,danas bi svijet bio mnogo ljepši,sretniji i sređeniji. Ovako ništa od njih,plati teretanu da bi se naprezao a onako bi nešto i zaradio i bio društveno koristan.
nije do bildera nego do vodja u drustvu. u 'mracnom' socijalizmu smo imali omladinske radne akcije.
Na TRENutak pomislih da nije zbog bubrega
Jeo clen i anavar se predao nije.
Treba se svako od nas pripremati za smrt, svako shodno svom stanju i pameti. Džaba lajkovi i pratioci.
Nista gore od steroidasa, unistavaju bodybuilding i calisthenics, koriste 100 puta vise steroida od bildera iz Arnoldove ere. Umiru jedan za drugim, ali djabe kad je dvocifren IQ. Samo prirodno, sa dobrim programom, disciplinom i strpljenjem.
neće bubreg tereta, naprezanja i u koga je u bubregu kamen nek se pazi tereta, iz ličnog iskustva znam
dodatni suplementi ti uniste sve organe,pamet u glavu dizaci tegova
samo protein i kreatin, sve ostalo je bespotrebno
e bas puno proteina je stetno za bubrege pogotovu ako ne pijes dovoljno vode