Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vidi joj zadnjice…njoj i treba velika belegija
Ovima je najmanja
hajde normala lik sav od steroida, ona sva od plastike, ja bih reko super par.
Ko da ih je sastavio auto limar - lakirer Gangula
Još jedna Instagramuša sa dobrim izgledom i kratkom pameti. Bitno je se znat slikat i snimat.Naće se budala kome će se uvalit. 😂
Zovigu ko sva lista oslobodjenja
vadi li bi me iz nje ko mač iz kamena
fufa...ku*ac joj viri iz ociju
V8 , 24 valve ,twin turbo with 590 hrsp
Nije ljepotica nego guzla
Ljubav se rodila u Dubaiu hahahahahahah
Fokusiran je na YouTube karijeru... Ni manje ni više 🤣😂
Svi koji kazu da crnci imaju velik p-nis, sami imaju mali, i gledaju p-rno po cijeli dan. A ovo sto je zena izisla iz naroda i predala sebe i svoj nastavak, pare, trud i rad drugom narodu, to nije nesto na cemu se treba biti ponosan, to je gubitak. Odnosno njezin gubitak, nema njoj nazad poslije ovoga.
Druze ogranicen si ko saksija
vidju prde!
Bodybuilding nije sport. A i većina današnjih bodybuildera živi kraće. Moraš se skinuti sa steroida da bi djecu mogao imati. A onda depresija zbog poremećaja hormona. Barem 6 mjeseci u depresiji, cmizdriš, svađaš se bez razloga. Jaja ko zrno graška. A jetra se raspada. Imaš apneju. Mjesečno za takve kao on i po par hiljada dolara za steroide farmaceutskog kvaliteta.
Ma zivota mi fuj evo...dupe ko regal Lijepa jeste,struk super...ali gledaj ba dupeta. Garantujem da je seljoberima ovo top i da bi oni to izderali hrokčuċi....ali meni evo je ovo previse veliko
Snadje se Sejla pravo al najebo je ovaj dobro
Sejla iz novog pazara se udala? De nemoj sr*t!
Bice paprika