Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islamofobija je jedna od najstrasnijih i najizopačenijih društvenih pojava koju zapad namjerno potencira i širi. Djevojka sa hidžabom treba biti ponos svakog društva, ali je apsurdno spominjati šta se dešava u SAD, kad u Bosni VSTV uvodi restrikcije i ograničava slobodu pokrivenih. Podrška hrabrim sultanijama!
tacno cu i ja pocet da nosim ovaj hidzab iz inata........pa da vidim .....koliko bi bila ugrozena i gdje
Dok je bio Sarajevo-x, ovaj portal je bio puno bolji i pozitivniji. Kako je postao klix, ovaj portal je postao glavni po plasiranju negativnih vijesti i gluposti koje nemaju veze sa mozgom.
Odjebite vise kvazi vjestima o hidzabu retardi jedni!!! Prestanite sa silovanjem vec umno silovanih ljudi. Meni nefaju nigdje u kapi u klub da udjem a mzim skinut kapu,pogotovo kad buzdovan s vrata ti to kaze, pa sta sad ,ugrozen sam ko musliman i covjek?!!!
Po bontonu, samo žene i oni koji se tako osjećaju u zatvorenom prostoru mogu nositi kapu na glavi.
Klix, neumorni ste u bavljenju glupostima. Zašto vam je toliko bitno ko kada šta nosi i ko se buni šta neko nosi? Svaki dan neka glupost na ovu temu. Jebavala vas forma u vaš ograničen pipun.
Pretpostavljam i jedne i druge. Svo ovo prepucavanje po klixu rezultira iz manjka dva faktora, rada i općenja. Lično, u birou danas nema negog vele posla. Da se ne desi i meni isto, odoh u pauzi zadovoljiti faktor broj dva.
Joj majko mila vijesti!! Cuj prva zena sa hidzabom prvakinja u macevanju. Pa stvarno prevrsili ste sve granice novinarstva. I sada jos nadoveza ove price. Popustite hidzab, muka mi dodje od svega toga. Hidjab je arapski i neka ga arapi nose...
a ja probelam jebote cuj trazili da skine maramu ona nije htjela i problem .. problem je kad kodnas mogu odat ko nindje po gradu cak im se ni oci vise nevide pa vise ne znas jel musko il zensko .. ja bi to sve natro odakle je I doslo os zivit ovde jarane prihvati moj nacin zivota na ulici i vani a u kuci se nindzaj kolko os