Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U biti stari pokušava kroz malog da napravi nešto od svog života.
brz je mali al mi je nekako nafuran previše za svoje godine
hahahha nafuran? vidio 2 snimka kako dijete trci i zakljucio da je nafuran 😂😂
Kako si dosao do toga da je nafuran, bacao grah haha
Joj sixpacka ocam.
Joj sixpacka ocam.
Trči mali ko veliki.
A bavi se nogometom je li Klix novinaru? Na ovoj slici drzi nogometnu loptu? Pa Bog te ne ubio zar ne znas da Ameri onaj svoj americki fudbal zovu football a nas fudbal (nogomet) soccer?
Ovaj da je u Bosni (s obzirom koliko ulazemo i pazimo na mlade nade) sa 17-18 bi bio najbrzi diler u C fazi ili Crkvicama. :D
Jadno dijete!
predator
Za ovakve trbusnjake morate da vezbate i veezbate i veezbate... E pa sad, koliko ostade vremena za 'normalan zivot'. Tu se tata malo zajebucnuo. Vrhunski sportisti, bez obzira na talenat, su spartanci, no normal life. Pitajte Kostelice!
13,48 sekundi na 100 metara za njegovu dob je da se u.ereš ali dalji razvoj je upitan,mali je nizak i ima kratke noge a to je u brzim disciplinama pogubno,pogledajte par videa od Bolta pa će te vidjet da" Njie važno ko poteče,nego ko uteče"
Ima tek 7 godina, kad bude imao 16 znat će se koliko će biti visok. 13.48 sekundi je bolji rezultat od 90% odraslih ljudi.
Američki Tuka :)
na stomaku se vidi previse treninga za 7 godina dijete, odrazit ce se na tijelu za 5 godina
Stari lijeci komplekse.
Idealan za granapa, da leta po pive, hljeb, cigare .. 😁😁😁
PIČBANGOŠ, JA T OPIČIM, TI PIČIŠ. ZURI8!!!!!!!!!!!!
Išao bi on brže, nego ga dredovi usporavaju. Ošišaj to, metaliko!