Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poginulo je više od 3000 ljudi a to da li su bili sportisti,direktori,domaćice ili šta već u ovom trenutku nije uopšte važno niti bi ikada trebalo da bude.
:( :( :( jadan narod.... legnes mirno u postelju misleci kako ces sutra provesti dan, sta ces raditi na poslu, gdje ces ici u kupovinu, u setnju, sta ces praviti za rucak, veceru.... i odjednom te vise nema.... Da nam se dragi Bog svima smiluje.... i sta ti je zivot? Samo jedan trenutak.... Na jedna si vrata usao, na druga izasao.
Napisi te kako kurdi jutros bombarduju pojas potresen zemljotresom.
Nece mo.
Mislio sam da smo mi prosli pakao,i jesmo,ali ovo je gore puno,kakva neopisiva tragedija i bol.