Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska i Slovenia imaju 100 olimpijskih odličja u zadnjih 30 godina. Zajedno imaju 6 .milijuna stanovnika
Mi smo, dakle, ustedili :)
po cemu je hrv uspesnija sportska nacija.osvojili su 1 medalju manje.na oi.u odbojci ih nema nigde.malo im se zene podigle ali nista posebno.u kosarci su propali.u rukometu su sve slabiji.vaterpolo tu je srb dominatntna zadnjih 5,6g.priznajem bolji su u jedrilicirastvu.sportistu kao djokovica nikada nece imati.fudbalska reprezentacija im je solidna a liga hrvatske je slabija od srb.tako kaze uefa.svi redom dovode strance pa zasto ne bi i srbija.jadni ste i pretuzni
Za nogometnu reprezentaciju, koja u zadnjih 25 godina ima: 1 svjetsko srebro, 1 svjetsku broncu, 2 četvrtfinala na Europskim prvenstvima, i svaki put se plasira na velika natjecanja, ti kažeš da je 'solidna' ?!
Pišeš gluposti. Jbt NK Osijek bi redovno uzimao titule Zvezdi i Partizanu, a da ne pričamo o Rijeci i Dinamu. Čak bi i Hajduk koji je stalno u nekakvim krizama.
Teško da postoji sportskija nacija od Hrvatske, a tome direktno pomaže i infrastruktura i ulaganje u sport, od čega je BiH nekoliko svjetlosnih godina daleko. Nažalost, teško da ćemo imati skijaše iz Trebinja ili vaterpoliste iz Travnika. Nema uslova za početak nažalost. Bravo Hrvatska.