Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha, isti turistički vodić - sve zna o sportu - a negleda ga ni na televiziji!
Ne gubite vrijeme sa njima idite pijte kafe vi ste sampioni, oni sta dotaknu to je gotovo. Nek formiraju komisiju koja ce utvrditi koliko para treba :D ironija ali i te pare ako se daju treba pratit tokove nije ni to babovina nicija osim sportasa.
Djeco draga, dobit cete vi od sda , kao i mi, 100.00 radnih mjesta. Al ne odustajte lavovi, zivot je pred vama.
Uzivao sam gledati momke dok su igrali u Litvaniji. Od kada su došli u BiH zbog političkih, ideoloških, nacionalističkih ideologija ništa više ne pratim o njima! Sorry
Gospodo iz klix.ba zašto dozvolite komentare koji mješaju politiku sa sportom?? Ovdje su izgleda većina nehljebi koji samo pišu, pljuju a za to vrijeme mrze sve do podne a od podne i sebe. Ovdje su izgleda neradnici koje roditelji hrane i pljuju po ljudima koji vrijede...ma FUJ. Od svih nivoa vlasti najviše je dao Kanton Sarajevski i to je danas priznao direktor Stojanović....sve ove nehljebe molim da pročitaju nakon što otvore link i da se sami uvjere...i pustite više politiku i tu deplasiranu priču koju ovdje prati samo 20 ljudi a to je ispod 000000,1% procenata našeg stanovništva. Molim Vas ljubazno, pustite momke da se bave sportom, a svi koji pomognu - HVALA IM!