Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bivše ex yu drzave i klupski fudbal, dno dna, jedino se Dinamo koprc'o, ali kad dodjes u situaciju da se vadis protiv Citya sve je jasno..
Isapadose cig_ni.
Odakle si to ti rodom pa kazes ”vase”. Jesu, nase su i zavrsavaju u avgustu ali su nase, nisu tudje. Ili zivis u tudjini ili si tudji na svom, ja sam na svom pa makar i do avgusta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
3:20 gol razlika...hahahaha hahahaha
aj ba sta serete o klubovima koji barem igraju grupnu fazu LŠ ...dje u Bosanski klubovi...nemogu proć u LŠ od nekih trećeligaša iz Azerbejdžana..a vi tu lupate gluposti o klubovima iz Hr i Srbije..
Kakve veze mi imamo sa fašističkim klubovima, gdje se veličaju ratni zločinci? Naravno da nam je drago da takvi klubovi dožive neuspjeh, kad ih UEFA ne sankcioniše, bar ovako neka se poklope
Zvezda i Dinamo su nacionalni projekti. Kao i svi "veliki" projekti koji su kreirani i vode se iz Beograda i Zagreba počinju euforično završavaju "ispadanjem" iz Evrope.
Pjanic: Tace Kristijan,ja mu kapiten bio...:)
Sta jedu oni iz Sitija ili imaju ugradjen motor u guzici. Ja sto mogu trcat sta je ono.
Bravo na borbi
Moje saucesce... Evo i vama Husref, ako sta moze pomoci.
Malo je falilo ali ipak treba formirati i balkansku ligu i tako poboljšati kvalitet koji bi možda mogao da se nosi sa ligama petice u budućnosti. Zasad smo tu gdje smo svi zajedno
Moglo bi ako bi se igralo bez navijaca na stadionu
Ah meraka u večeri rane...
Tornjaci!! Ako nemate svoje pobede ....radujte se tudjim porazima. Idioti uvek tako rade.
Pjaniiiiiiic Capitanoooo
Partizan je jedini tragično ispao. Zvezdana i njihova policijska brača iz Zagreba su igrali antifudbal u zadnja 2,3 kola i kažnjeni su..
Gate 7 slavi
Žao mi Vučića, tolike uložene pare propadoše..
Neki El Arabi iz dzamahirije ugasi Zvezdu.
A ja tragedije, evo necemo moci spavat, mrs tamo!