Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...napisem pa izbrisem nezz sta napisati _
ja od tih gluposti se jedino i nasmijem preko dana ..slabo imam neku drugu finu vijest koja ce me oraspoloziti :D
kad izguramo sad svabe iz liga petice
Sljedece sezone sve kvalitetne tekme ce se igrat od 7 do 16 pozicije
Realno je to dugoročno najbolje rješenje, uz Regionalnu ligu, naravno, to bi vratilo Balkan na stadione... KLADA.hr
Konačno, da više ne gledamo jada očima. Samo šteta što je od sezone 2016/2017, a nije od sutra. Samo onima što su trenutno ispod dvanaestog mjesta zabraniti dalje takmičenje.
Dobra vijesti! Mi nemamo posla imati 16 ekipa u ligi, a pola ih skoro u bankrotu. Ovo ce samo pojacati konkurenciju u ligi i kvalitet. Sto manje klubova, sto vise konkurencije u ekipama jer ce samo najbolji moci igrati u prvoj ligi. Onako kad imas 16 klubova, svakaki ublehasi uspiju se probiti u prve postave nekih klubova.
žskracenje lige nece donijeti nista dobro naśem fudbalu osim još veči mahinacija močnicima dobro našem fudbalu mo dobro našem fudbalu samo može
Iduču sezonu 2015/2016 trebalo bi da sude stranci da se iskritilazuje kvalitet premijer ligaša.
dobra stvar i konacno!
Mamu vam nabijem lopovsku svima....
hoce li se i dalje IGRATI NA ORANICAMA GROBLJIMA SUMAMA LIVADAMA???????? JEDINI STADION GDJE JE NORMALAN USLOV JE U ZENICI...GRBAVICA KOSEVO I OSTALI SU DNO DNA..ZALOSNO ALI ISTINITO....!!!! CAK JE I PECARA SAD BOLJA OD POMENUTIH!!!
sarajevo će u ovakvoj ligi odmaći svima kao dinamo z i šprdati će se davati bodove kome hoće
mi se furamo na hrvate a oni imaju bolju klimu i terene 50%,ni na šta ovo neće ličiti al eto hajde
Dozvolit privatizaciju klubova. Naći sponzore i povećati nagrade. Obavezno da igrači imaju profesionalne ugovore. Nema napuštanja BiH lige prije nego napuniš 22 godine. Tek tada bi smanjenje lige utjecalo na kvalitetu, ovako teško, iako pohvalan potez nema šta.
vazno je da se broj timova moze podijeliti sa bojem tri
Bravo! Konačno! Za bolji fudbal, za reprezentaciju, za budućnost!
I za Želju naravno!
privatizirajte sve klubove, nek funkcioniraju kao neovisni biznisi odgovorni za svoja djela i performanse
Moze i na 10 nebi se puno osjetilo