Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A UUUUU!Procito intervju za SN.Ne bojimo se nikoga!Prvi naslov.U njegovoj viziji ima mjesta za Vedu i Lulica ,s kojima ce razgovarati.Novac mu nije madu prioritetima ali odnos prema repki i njegov autoritet jesu!Bogami, mogo bi DZeko jednu tekmu sa tribina gledat ako se na promjeni.Ovoga se nije strah ni pobit( sa lukicem se potukao u bg!
Autoritet pravi,bez sumnje...Samo ne znam je li se salio ovo za Lulica i Vedu...Pa daj dobro je vise tih nedefinisanih igraca,koji igraju sve,a ne igraju nista.Postroji nove ljude na prirodnim pozicijama majstore,pusti se ovih igraca sto ne znaju hesu li dosli ili posli. Iznenadio si me sa tom izjavom,ako je tacna!!!!!
@sherif DZeko je bez sumnje najbolji igrac koji je ikada igrao za BiH.Samo mu mora bit jasno da kad dode na pripreme i utakmicu da je to isto kao da igra za Romu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trener mora imati autoritet. Ovaj je kao igrac osvojio sto niko od nasih nije. Kao trener, ima i iskustva, a jos vise motiva da u trenerskom poslu napravi iskorak. To je ono sto nam treba. sretno Zuti!
Kad je prva utakmica na celu reprezentacije?
Hajmo sastavit za gajbu pive,daj šta daš,kolko ko ima nebitno..evo ja nemam ništa kod sebe..
Meni se cini da se biti slabog hajra Robi,ako ne vidis sire horizonte glede igraca.Spominjati vracanje nekih igraca koji su se oprostili govori kao da ti ne vidis neki drugi,svjez start,podmladjivanje tima. Ali,hajde da vidimo i to.Svakako smo na dnu,ne mozes nas puno upropastiti. Ili nam je s tobom ici jako,ozbiljno ponovo prema vrhu ili ce ovi konkursi za selektora biti uvijek otvoreni.
@sherif Hahaha,u pravu si.Bas tako..Pogrijesi li noga mu je,uradi li dobru stvar bice heroj...
Nadam se i sretno ti bilo... samo te ceka tezak i pretezak posao ocekivanja su prevelika a smjena generacija... trebas nam pronaci pravog goletera... uglavnom sretno žuti...
Ocekivaja su realna. Plasman na evropsko prvenstvo je realno za ocekivati. Neralno bi bilo ocekivati da budemo prvaci Evrope, ali u polufinale mozemo.
ovo je sve Čovićevo maslo 😂😂😂😂
DOBRO NAM DOŠAO ROBI !
Sretno
tacno je onaj portal shitshit.ba propao......kad glupaci pocnu filozofirati.......kako su samo dubokoumni i kakve same konekcije pronalaze.......Tesla u grobu koluta ocima.....
Dobro nam došao!
Sretno ti Roberte! Da bude uspješna saradnja :)
Roberteeeeeeeeeee
Idemo Prosinečki do Eura 🇧🇦⚽🏆
Uh kako je znao izvesti slobodni udarac. Sretno sa nama