Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju ce svi igraci iz PL zavrsit u zelji,ljudi sve kupe sto stignu...
Bože sačuvaj, trebali su prije svratiti do staračkog doma da provjere ima li neko mlađi. Doveli smo klasičnog ragbi igrača koji se samo zna udarati i kojem je fudbal naučna fantastika, još kada tome dodamo da su mu 33 godine pitam se gdje su Čenanu oči bile. Šteta što su samo na 1,5 godinu potpisali da čovjek uspije penziju dobiti. FUJ!
Ovaj ne bi došao da ne valja Slavki.
@ChrisRone Ma nemoj, prije bih rekao da boljeg nisu mogli naći. Ovaj je za Pofaličkog da zavriši karijeru ili smo mi postali Pofalički gdje dolaze da karijeru završe, jedno od toga jeste. Zbog ovog otpada će Čenana raja na zub uzet nije ni svjestan a i Slavko će izgubiti kredibilitet kod raje u slučaju da se ponovi novi Livaja, nije daleko od njega.
Ovaj stojanovic ako se uigra je pravo dobar igrac bio je i u zrinjskom dobar
nije to to
SAMO OTPADI IGRACI DOLAZE IMALI I JEDAN KLUB U BH DA DOVEDE KVALITETNOG IGRACA A NE SVE SAMO SMECE
Ma pusti ti to svi se pojacavaju samo Sarajevo ide na pripreme i dovodi igrace iz Olimpica opet na proljece nerede i belaje praviti protiv uprave
Zaboravio napisati da nam zamazu oci ispred "pripreme" :)
@Trollanje Ja za razliku od tebe idem na svaku utakmicu,zapravo ste vi karinasi kada treba u bl i zapadni mostar ici samo prve ekipe idu a ostali kuci tapkaju,ja govorim realno da ce se opet pljuvat uprava koja nista nije dovela sad za sad ja se nadam da ce dovesti nekoga al nigdje nista ne pisu, a ja imam za zivot sto mozes samo sanjati ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
na sve lici osim na fudbalera
Volim sto imamo Slavka, pa se ne brinem da će se desiti glupost kao sa Pozderom, Hervasom, itd.
Dobar igrac iskusan taman da pogura Besirovica