Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto do šta je bavarski gigant došao, da mu Willy Sagnol bude menadžer...
nije mu braco trebao pušenje zabranit , otkako mu zabraniše covjek zareda kikseve :)
Nazalost nece ni Braco ostati dugo ovdje. Švabo sve smatra nizom klasom pa tako i nas Bosnje. Za svabe su direktorske pozicije, za sve ostale su hale i klozeti.. Nastavili gdje je hitler poceo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daj ga nama u repku a evo vama Baždarević i nešto s profila
Vrati nam se u voljeni klub..... Forza Milan
Y..bote nesto kontam uzmi ovog Ancelotija i naseg Vahu .Vaha je za njega Tito u svakom pogledu,ali ovog nadrkavaju samo zato sto je italijan.Da ne govorim o ostalim ligurama "velikim" trenerima (Goran Sven Ericson,Mancini,Pelegrini,Fabio Kapello....),Nas Vahid je izmislio fudbal za njih.
Ima poprilično istine u tome što govoriš ali imaj na umu da je Vaha profilisan i promovisan prije svega na francuskom ( fudbalskom) govornom području,( Francuska, Alžir, Obala Bjelokosti ne govori engleski odnosno kasno je shvatio da ne možeš biti trener u največim klubovima bez engleskog jezika, naravno pored svega ostalih referenci. PS: meni je srce puno kad Džeko zabije go ali i kada fino ''špila'' pred tv kamerama na češkom, njemačkom, engleskom , italijanskom jeziku..
@Hamoponovouredu sve si u pravu i slazem se 100 %.nisam uopste ni razmisljao o tom francuskom govornom podrucju,ali fakat to je to .Ali ipak kad cujem ove gore pobrojane talijane kako pricaju engleski,meni se povraca.Cak i Mourinjo prica engleski katastrofalno.Heavy accent.
Trebaju Mešu dovest da ih dokrajci
NE TREBA SE ZALIJETAT ;D
Otkako je Hoenes dosao sve se pocelo klimati...
Vidjet cemo koliko je psg dobar u minhenu.
To, to, vidjet ces sad derneka, kad se vrati onaj stari bayern.
Ništa se ne događa slučajno.Još prije mjesec dana je Basler tvrdio da Anceloti ima već dogovoren angažman u Kini od januara.
Gdje su sad oni mnogobrojni navijaci Bayerna da blebecu ovo i ono?Svakoj ekipi dodje kraj,slabost i sportski porazi a tako i ovim smradovima...sta su mislili da su nesavladivi??Ahahah
ne znam sta je smijseno? Bayern ima ekipu za vrh njemacke i za top 5 evrope. i samo treba trener da to poveze.
Švapski klub=švapski trener. Jasno? Nikako drugačije....
Molite Heynckesa da se vrati sad. Jebli vas Guardiole da vas jebu
1.tekma protiv Reala, igrao sa igracem manje u 2.pol.. U drugoj tekmi dobije Reala u Madridu, i onda ga sudije izbace iz takmicenja. Niko me ne moze ubijediti da je cak i ovakav PSG jaci od Bayerna da dobije 3:0. Ali, totalno lose je Carlo krenuo ovu sezonu, cudne formacije i izbor igraca. Na klupi mu Ribery, Robben, Coman, Hummels, a Boatenga nije ni zvao. Krila igrali Muller(AM) i James(AM) i bili beskorisni. Thiaga stavlja gdje ne treba,ljudi ga fizicki otresli.
@opp Koristi kao stopere Sulea(drugi mec u karijeri u ligi prvaka) i Martineza(vrhunski DM, ali ocajan stoper). Ne znam, isto kao da je namjerno zelio neki fijasko sad, dok se jos ne moze napraviti steta Bayernu, pa da ode. Dobit ce veliku odstetu za otkaz.
Sjajan trener, ali Bayern nije dobro igrao sa njim to je sigurno. Nije bilo samo do njega, jer je realno naslijedio potrosenu ekipu, a sa stedljivim nadredjenim nije mogao napraviti nista. Toj ekipi treba potpuni remont,ali bez laznog moralisanja o trosenju nego zavuci duboko ruku u dzep.
@bla-bla-profil Nikad oni nisu bili široke ruke
@bla-bla-profil Nema potrebe za tim. Bayern i Juventus su pokazali da se moze formirati odlicna ekipa bez transfera od preko 100m€. Bayernu samo treba formacijska promjena i moral. Ribery i Robben mogu jos ovu sezonu iznijeti na svojim plecima, pa onda pustiti Comana da pokaze svoj talenat, i dovesti jos jedno extra krilo. Sve ostalo je pokriveno. Mozda jos zamjenskog napadaca.
Vidiš ti nepotizma u stručnom štabu a mi ''pljuvali'' po Papetu zbog amidžića.
Da je Hasan Salihamidzic u Bosni direktor, sad bi ga zvali poznanici i lobirali za novog trenera