Y..bote nesto kontam uzmi ovog Ancelotija i naseg Vahu .Vaha je za njega Tito u svakom pogledu,ali ovog nadrkavaju samo zato sto je italijan.Da ne govorim o ostalim ligurama "velikim" trenerima (Goran Sven Ericson,Mancini,Pelegrini,Fabio Kapello....),Nas Vahid je izmislio fudbal za njih.
Ima poprilično istine u tome što govoriš ali imaj na umu da je Vaha profilisan i promovisan prije svega na francuskom ( fudbalskom) govornom području,( Francuska, Alžir, Obala Bjelokosti ne govori engleski odnosno kasno je shvatio da ne možeš biti trener u največim klubovima bez engleskog jezika, naravno pored svega ostalih referenci. PS: meni je srce puno kad Džeko zabije go ali i kada fino ''špila'' pred tv kamerama na češkom, njemačkom, engleskom , italijanskom jeziku..
@Hamoponovouredu sve si u pravu i slazem se 100 %.nisam uopste ni razmisljao o tom francuskom govornom podrucju,ali fakat to je to .Ali ipak kad cujem ove gore pobrojane talijane kako pricaju engleski,meni se povraca.Cak i Mourinjo prica engleski katastrofalno.Heavy accent.
Prikaži sve komentare (75)