Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je limit bh. nogometa.
Malmö je, Malmö, dana da bi mi ostala sama. Malmö je, Malmö, noći, da čekam kad ćeš mi doći. Da jedno drugom bol stvaramo, dana je premalo.
Barem su išli malo u Švecku. Plavuše, ovo-ono.
https://poskok.info/j-vam-mater-ustasku-navijaci-zrinjskog-docekani-u-svedskoj-uz-uvrede-i-sa-ratnom-zastavom-armije-bih/
Smirili svedosi ove nase skutore.....ma dosta im je i ovo bilo!
Schützenfest 😁
Zrinjski jeste ubjedljivo porazen ali ruku na srce protiv ovakvog Malmea izgledali su u situacijama kreiranja napada i iznosenja lopte dosta zrelo iako zavrsnica katastrofalna, rekao bih zbog onog balkanskog mentaliteta kad zelis da se svidis publici i sammom sebi pa hoces da zabijes nesto ekstravagantno i na kraju kur*ina...da izvinete...
utreht..a to ti je ko prva federalna liga...
Jbg...bolji i gotovo Sad se posvetiti prvenstvu i gotovo
Kad je mogao Liverpool protiv Barcelone zasto nebi iz Zrinjski protiv Malmea...momci nema predaje, do poslednjeg daha sto rece legendarni Vaha (Halilhodzic)...sretno.
Igrači Zrinjskog su toliko glupi i nesposobni da ne mogu istrčati čitavu utakmicu, a sebe nazivaju profesionalnim igračima. Dok god u bh misle da se fudbal igra kao kad sa rajom dođu 'bacit jednu na male', bh klubovi će biti kanta za napucavanje bilo kojem pravom profesionalnom klubu.
@klixonja21 i ko mi replicira neka samo pogleda kako se vuku kao vucibatine, pa jel jedu išta ti igrači, najveća razlika je kondicija, dijelom uigranost, a ne tehnika i talent. Protiv Bjelorusa je razlika u kondiciji manja a u slučaju Zrinjskog i Šveđana neki više ni kašike ne mogu držat
Ćumurcity : Bate Borisov 0:2
Je li igrao Zrinjski večeras?
@etotisad Da, izgubio 3:0 u gostima. Možda prođe bolje kad bude domaćin. Što se ne može reći za Sarajevo koje kući gubi 0:2 a evo još nije gotovo.
Odlično bravo Malme ponadali se ujaci hahhahahhaahah
@CenturionRim a što gubi sranjavo štaš prći ga
Sljedeći put treba u Evropu poslati Stupčanicu iz Olova....mogu i oni odigrati ko Zrinjski i Sarajevo
Treba biti optimistican. Gore bo bilo izgubit kuci
@as123987 A ti ono rece kako cete pobjediti. Mozda si misli na Malmö ?
Nisam reko da cemo dobit posebno ne u Svedskoj
zrinjski u svedskoj zdraaoo