Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije namjesteno da Sloga osvoji jer Sloga ne moze imati licencu za Evropu
Znaci gledamo akobogda Velez i Sarajevo u Evropi.Super da imamo i Mi predstavnika osim cetnlika i ciolnista
sloga radi za vicu sve ce prodati do kraja
EVROPA SARAJEVU, HVALA VICO
Ova ce Sloga do kraja prodavati svima i svakome, osigurali opstanak a valja za dogodine lovu cuvati da se sacuvaju nekako u elitnom rangu.
Ljudi stvarno mislili da je slogi obecan kup. Ko je sloga u ovoj ligi ? Borceva kanta za nabijanje. Neko stvarno misli da je sloga neka klubcina u ovoj ligi pa da namjesta kup utakmice. Ako Vico kaze prodaj utakmicu prodat ces je, ma nek su tri puta u igri za evropu, e to je sloga. Zao mi ih je al nebitni su u ovim namjestaljkama.
Vidim mosnje pogodile da je namjesteno da sloga osvaja kup.
to znaci da i P4 ide u evropu.
Gdje su oni sto su govorili namjesteni Sloga Zeljo i Slogi obecan kup?
sloga zeljeznicar i jeste namjesteno.nema veze kup nista s tim vicine pudlice
To su govorili ovi, što sa dva igrača više ne znaju gola dati.