Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6 godina bez pobjede u kvalifikacijama za ligu sampiona?! Pa to je strasno... uzas... sramota!!! Ne volim naseg aktuelnog prvaka iz nekih prije svega nesportskih razloga, ali zelim da pobjede i veceras i za 7 dana i prodju dalje... donesu korisne bodove kako bi buduci prvaci imali lakse protivnike i nastavili sa pobjedama ako Bog da.
pa da zrinjski dodje i do playoffa nista to ne bi donijelo aman bodova jer treba bit konstantan u evropi. Tako da naprijed žuti !
@RukfašBratee treba biti konstantan, tako je, ali ne samo jedan odredjeni klub nego svi koji izbore plasman... svako za sebe se bori a samim tim donosi poene i ligi iz koje dolazi. Smetalo to nekom ili ne, mostarci su sigurno jedan od 4-5 klubova iz nase lige koji ce biti konstantni u evropskim takmicenjima, tako da im treba dati podrsku i ocekivati najbolje.
kakva su to vremena za Modriču bila
Da kojim slucajem ZELJO,igra protiv Maribora sto je realno i zasluzio,ukrali su im hinjski titulu sto posto bi i prosao,ali svinjski mislim da ce veceras biti velika muska
Sretno Zelji,sretno Daliboru Silicu i nogometnom klubu Siroki Brijeg,a svinjskom bar da prime pet komada
naprid nasi prvaci!
SRETNO MARIBORU
nekako mi se cini da je x najrealniji ishod..
Tradicionalni uspjeh će se vjerovatno ponoviti ....I THINKS
Vidi ovih kompleksaša što žele da komšiji crkne krava. :)) da liječe svoje rane.
Prije bi reko da ce biti 0:5 nego 3:0