Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znate dobro čitati. U fokusu teksta je karakter a ne poraz. Ne čupaju se stolice na svom stadionu (a ni u gostima), ne zviždi se nakon ili za vrijeme utakmice svom klubu, nego se sutradan pohvali sve što je dobro a kritikuje sve što ne valja. Ali to je karakter. Stičeš ga u kući od roditelja. Vaspitavajte svoju djecu na pravi način.
Hahahah lijepo su baš vaspitani, vjerovatno su otišli posle utakmice na partizansko groblje da ga malo ruše
A uljetanje u teren nakon promljenog gola i lincovanje igraca, ko vas ne zna sine moj, vi niste nikad ni imali razlog dazvizdite svojim igracima kad imate 5 namjesteni titula, prvi put kad vam sezona lose krene nikoga na stadionu nece biti.
Samo da ovim putem pozdravim preko 7uurrcaa Karamatića i pitam jel navijao dok je skakao na 7urcu
Heliodrom Halo derivatu iz RS idi trči sa dorotima po hipodromu Borca
Slobodno popusise na slobodnoj teritoriji!!!! A kako ce drugacije proci kada im se glavni navijac zove KARAmatic??? Kakav navijac takva i igra.
Kantoni moraju zabraniti kladionice na 2 kilometara od skole. To znaci sve kladionice bi morale zatvoriti. Prvo zbog djece, pa zbog drustva, pa zbog tih istih podrsci fasizmu za kojim inace placu isti
Da li je onaj kenjac stigao na slobodnu teritoriju...
Imao je Čuže čistu situaciju za gol,bio je blokiran zbog toga što se namještao na desnu nogu.Za 15 godina aktivnog igranja fudbala nisi naučio šutati s obje noge.Ništa drugo ne radi samo šuta fudbal i opet ne zna s obje noge.To mi nije jasno.Ako si profesionalac nema namještanja,idealna pozicija za lijevu nogu bila poluvolej u dalji ugao čist gol.Ne mogu to da shvatim,isto da vozač LKW-a ne zna u rikverc,a cijeli život proveo u vožnji.Nevjerovatno!
Eno izgleda da Ujo Karamatić hoće da ukine Ustavni Sud zato što je Zrinjski izgubio od Slovana. Smanji malo čovječe
Bitno je namlatiti love sto vise iz Europe i Zrinjski ce u tome uspjeti i osigurati sebi koliko toliko mirniju sezonu.
Ovi što udaraju minus na komentarima nisu iz Sarajeva
jel ovo igrano na slobodnoj teritoriji?
i ja im aplaudiram na porazu.
Lijepa gesta navijača. Još kad bi poštovali državnu himnu, kad ne bi tukli turiste koji nose majice sa državnom zastavom, kad ne bi terorisale građane, kad ne bi rušili spomenike..jednostavno..kad bi se u svakom segmentu ponašali kulturno bili bi za svaku pohvalu. I ne samo oni nego navijači svih klubova.
Ako su svi oduševljeni porazom, onda bravo i od mene
nek pogledaju nase Horde Zla kako se daje podrska cak i kad gubis
ha ha ha, pa vi Lešinari, nema vam trećeg! haha
Ovi nacionalisti što vrijeđaju izgleda da su falili rubriku, nije politika nego sport haloooo
bilo kako bilo sretno nek se bore za BiH ako nemogu proc ove islandjane y sledecem kolu onda nisu ni zasta lihepocim se poklopio zrijeb i idu sigurno u grupu konferencijske
Vaspitan klub, svaka čast.