Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazite kako gledate sliku tabele,tj kako drzite uređaj da divovi ne padnu na pod 😂😂😂
Samo Široki 💪
Sta je ovo sa ovim bosanskim trenerima..pa oni pojma nemaju..ovaj Slobodin uopste nema sredinu terena nego svo vrijeme napucavaju lopte iz odbrane u napad..a protivnik kad krene u napad za dve sekunde stize pred gol..isto onaj Repuh iz Sarajeva nema nikakvu igru..nikakav sistem..katastrofa od trener..
JASMIN IMAMOVIC FARAON JE OTJERAO HUSICA KOJI JE NAPRAVIO OD SLOBODE EVROPSKI TIM
eto vam vas trener prodavac magle
Cestitam...svaka cast..... .bez onog ....zajebo nas sudija....
Jagodiću bjaži.... Mujkanoviću MRŠ.... Ekipa tanko.... Fukare dižite frku...
ZABORAVIOV SI LEVATA DK SPORTSKOG DIREKTORA HAHA
iduće kolo derbi velikana na Bilinom Čelik vs Sloboda Strah me ista prognozirati a Capajebo ide kod Milorada Dodika
vlado uzima 3 milje mjesecno i uz to ima ugovor na 3 godine pa ga ovi ne smiju ni smijeniti... steta velika kako je crvena partija unistila jednu prelijepu fudbalsku pricu u tuzli a i sire.. titula je misaona imenica za navijace slobode a dok je azmir bio na celu kluba ti isti navijaci su poceli sve glasnije i glasnije da spominju titulu, i to duplu..
@Adnanesine počeli ste virit azmiru iz šupka ko sda botovi bakiru
DOVEO GA DENIS KARIC TREBA IH OBOJICU OTJERATI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikad gora ekipa,a bogami ni trener...Usput hjebo vas azmir....
JBG Jagodicu, pa bolje bi treneri opstinskih liga slozili tim i taktiku,iako od loseg materijala ni proizvod nemoze biti kvalitetan.Sad il nikad kuci se u glavu,inace i ti i sloboda odoste u ambis.S tribina bolje se vidi.A zrinjo je bar za klasu iznad svih u PL-- posteno receno.
daj da cujem vladu sta kaze da idem spavati
relalno Slobodi i Njanjajevu je jedina sreca ove sezone pa su Celik i Vitez preslabi!
Sloga Simin H. uvalila 6 komada Jedinstvu, Bugojanci napali Travničane, ovi provocirali - sda makljaža, Velež pobjedio napokon
ASas , sve po bozjoj zapovjedi .
ispast će Vitez i Čelik..govorim od prvog kola ulaze MZ Simin Han i Janja. iduce sezone Premier liga Mjesnih zajednica
odakle su oni