Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje nasa repka moze uzeti 3 mjesto 100%
Kako nas prišću sa svih strana, i kod nas ce ostat samo Željo i Sarajevo
Šta je tu bolje? Biti drugi na tabeli ili predzadnji .
Gdje su novinsri klixa učili matematiku? Piše: Ono što je najzanimljivije, jeste da se ova liga igra kontinuirano od 1920. godine. Dvije ekipe, igraju jedna protiv druge, 123 godine. Koliko js znam 2023-1920=103 Dakle 103 godine.
Igra se od 1920 a vec 123 godine ? kako hahah
Ratne godine se duplo uvezuju u staz..... LoL
Non stop derbi.
Pa kao i kod nas, svaka utakmica je derbi nebitno odakle su
Ovo me podsjeti na djetinjstvo tj. malo poslije , ko djeca , kad smo na nivou opstine pravili seosku ligu. Imali smo 6-7 sela u uzem krugu i svako selo svoj klub i svoj naziv, ili se napravi turnir, ponese se lopta, oprema, skupimo se svi, bez interneta, bez tv.a..Kakva ljepota tada od zivota 😔😔