Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ako je od klixa previše je. Pa sličnu vijest ste objavili prije dvije nedelje. Potpuno logična odluka, dodao sam sebi loptu.
meni je cudnije kako igraci milana ne znaju ovo pravilo, te se raduju i cak negoduju kod suca...
Znamo, jedno od najstarijih i osnovnih pravila fudbala
Nije to nikakvo neobično pravilo. Pošto ne znate pravila naučite ih. To dva puta igranje Loptom bez dodira protivničkog igrača i i dalje se igra sa Indirektnim izvođenjem. Da je udarac odbranio golman onda ima pravo da igra opet loptu.
to je pravilo tako logicno i opstepoznato da je novinar ikad sutnuo loptu znao bi ga. to je kao da dodas sam sebi ili povedes loptu iz penala
Ovakav opsajd je sviran vec prije 10 tak godina u prvoj ligi federacije , utakmica koju sam gledao . Gol ponisten domacinu , e sad zamislite kakve su ti nastale tenzije na stadionu
Zamišljam 😂 😂 😂 😂
Ništa. Samo treba poznavati pravila igre.
Mene čudi da se sudija sjetio ovog pravila. ☺