Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadni mi.. uvijek nesto racunamo... al nam ne ide bas
I uvijek od poraza pravimo pobjedu, zato i jesmo tu gdje jesmo ..
prvo poluvrijeme mamma mia...kraj utakmice majko mila sta bi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gotovo svaki put izgubimo plasman na početku kvalifikacija protiv ekipa poput Kipra, Finske i onda se kao vadimo protiv Belgije, Grčke, Italije.
Najvaznija utakmica je protiv Armenije.
Nasi momci su se borili,to niko netreba osporiti,sreca je bila na strani Italije.
Greska je bila gledat samo na Grke. Ko su ba Finici? Ostali su kante! Balkanska posla, eto i Grci popusili.
Imamo jos baraz. Kvalifikacije su gotove, ovi manekeni nemogu hljeba. Cim ih razbija Finska onda tu nema sta traziti. Treba se pripremiti za utakmice baraza i moliti Boga da jedan put ne razocaraju i da i mi nekoga izbacimo.
Ma jok ba, nek im mame računaju ono pišem dva,tri pamtim, ako igrači grčke ne podrignu dobro, ili ako se finci ne isprde dobro... S R A NJ E, kae " pišeš li mali, piši Dino SRANJE".
Citam komentare ovoga majmuna...nacionalistickog kretena.. zgembo.adislica i stvarno zalim vaginalni otvor njegove materesine, nauka i istorija su dokazali da iz NJE SVASTA MOZE IZACI....cudo jedno koje smetlje..
e jebhaji ga...nemamo srece...a igrali su 70 minuta da bi im svako kapu skinuo...nemamo srece pa to ti je...PS: Ovim kretenima i necivilizovanim balvanima, izdrkotinama nacionalistickim se naserem u zvalje....krepajte u svojim smrdljivim rupama. Sport je ...nije rat vise, otac vas jeb......
Kako na Euro? ...Nikako brEte!
Rtv Herceg Bosne ce sve prenositi ko i ove zadnje dvi protiv Pukija i Talijana😆😆😆
@as123987 Serem ti se na selo i skolu koju si zavrsio...cuj DVI..
Realno: gotovo je.
Je li to sda nepismena, talibanska i krezava sirotinja, sa bascarsije kojom teku fekalije, stvarno mislila da ce dobiti jednu italiju u gostima??? Buuuuhhhaaaaaahaaaaaaaa Pa vama fakat treba transplantacija mozga pod hitno. Nikad se ba-lije nece pameti dozvati i sad ce vam naravno prosinecki biti kriv za sve.
Je li to sda nepismena, talibanska i krezava sirotinja, sa bascarsije kojom teku fekalije, stvarno mislila da ce dobiti jednu italiju u gostima??? Buuuuhhhaaaaaahaaaaaaaa Pa vama fakat treba transplantacija mozga pod hitno. Nikad se ba-lije nece pameti dozvati i sad ce vam naravno prosinecki biti kriv za sve.
Ovako necemo osvojiti EURO 2020...
pa i nismo tako loši, drugi odozada, ima i gorih. još kad uzmemo Lihtenštaj, pa dodamo nova tri boda što znači ukupno sedam a oni nula, pa ti vidi jaraniko moj...
Dobit ce se Lihtenstajn