Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMA SPAVANJA VECERAS! :D
Drago mi je vidjeti opustenu atmosveru u eikipi, puno veselih i nasmijanih lica, iako su mi neka od njih nepoznata i ne znam gdje igraju ti ljudi ali premda nadam se da ce nas lijepo predtsaviti na "Mondijalu" nasi zmajevi, da ce sve da prodje u idealnom duhu Inace, Meksiko je u grupi sa Hrvatskom i Brazilom, zaboravili ste to napisati, mozda bi bilo bolje da smo igrali prijateljske utakmice sa ekipama iz nase grupe
Hahha tako je buraz,ali ako zakasnim na posao,nagrabusio sam skroz!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo bez povreda.
Ajmo momci pobjediti večeras. Džeko zabija pa u Brazil po zlatnu kopačku :)
Safete i savezu, obrukali ste se sa prevarom koju ste uradili Zukanoviću!
edmundo hillary bice da konzumira uran . steta mlad decko. zasto bi susic uzimao pare od amidzica kad on to uradi i bez para. a sto se tice pandze , pa sam je kriv , nije imao srece sa povredama a i sa klubovima i zadnje dvije godine je igrao vrlo malo i ne bi trebao da se zali jer niko ne zna u kakvoj je formi.
Napokon u tupavim dresovima! :D
I brazil je amerika...
Ako budemo glumili hrvatsku primit če mo peticu.
oso mujo izraditi slike, kaze mu fotograf: mujo 10x15; mujo: 150 xdxdxdxdxd
Idemo Zmajevi,sa vjerom u bolje sutra! Vi ovaj put pisete istoriju i nista vise nece biti kao prije! Vratite nam osmijeh na lice! Sretno!!!
Utakmica počinje u 3:30 sati po našem vremenu uz direktan prijenos na FACE TV. ------------------------------------------------ ETO KOJI SU TO KONJI? UMJESTO DA DOGOVORAJU TEKME ILI RANIJE ILI KASNIJE, ONI UTAKMICU U AMERICI POCINJU U 20h30? Da su poceli u 16h30 to bi kod nas bilo 23h30. Ali ne, Hamo vidi mu glave.
Protiv Argentine i Nigerije igramo u 00:00 po nasem vremenu.
vi ste nama osvjetlali obraz i donijeli nevjerovatan uspjeh samim plasmanom u Brazil HVALA VAM a sto se tice grupne faze sta bude bit ce
bice gusto bice nula dva :D za nas
sretno zmajevi, i ne pretjerujte, cuvajte se povreda!!!
cuvajte se za argentinu!
Sretno naši!
SRETNO ZMAJEVI NEKA VAM JE DRAGI BOG "ALAH" NA POMOCI