Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo na pobjedu, Zmajevi sretno!
To je onaj osjećaj kad će ' mali i slabašni žgoljavi dječak da podere jačeg krupnijeg dječaka 'na male' , jer mu ovaj inače puca klempe na velikom odmoru.
Samo treba naglasiti Pjanicu i Misketu da iz slobodnjaka ne salju projektile... Ameri takvi kakvi su optuzit ce nam repku za terorizam... Dakle, dodaj kome pa nek neko lagano pospremi loptu u gol.
selmirsam, kopiracu te kralju hahahahh :)
Bice zanimljivo vidjeti kako ce Ivica Osima postaviti igru protiv Jenkija. Uglavnom, hrabro i po pobjedu.
i mi njih da malo terorisemo... :D HAJMO ZMAJEVI
ZMAJEVI PODERITE IM GUZOVE!!!! I TO TOLIKO DA SE I OBAMA NALJUTI I POŠALJE VOJSKU DA NAS "OSLOBODI" OD OVIH NAŠIH JADOVA OD POLITIČARA!!!!
Sretno zmajevima.
11 Zmajeva protiv ESAD-a. Nije fer.
Realno 2-0 za Bosnu milu
Kako se očekuje 25.000 kad je 24.000 bilo u prodaji ?
Samo jedna recenica:Jaci smo i ne bojimo se Amerike.
Samo treba naglasiti Pjanicu i Misketu da iz slobodnjaka ne salju projektile... Ameri takvi kakvi su optuzit ce nam repku za terorizam... Dakle, dodaj kome pa nek neko lagano pospremi loptu u gol.
grupa stranaca (mozda njih 30) jutros seta po tuzli. razgledaju, fotkaju i pitaju: "gdje se dobro jede". objasnim im, popricamo i pitam ih koliko jos ostaju i sta jos planiraju u BiH? kaze jedan skandinavac: " moramo obic stari grad u mostaru, u trebinju, hutovo blato, pogledat utakmicu bh repke..." repka je stvorila imidz ko U2: ljudi iz inostranstva dolaze maxsuz samo da je gledaju uzivo. turisticka atrakcija :)
Karte su spremne... ide se iz Srednje Bosne... Travnik
Ima li prenos na tv?
BHT1 u 20:35
Kad Pjana počne rokat' bombe iz slobodnjaka, mislit' će da ih je napala Al-Qaeda.
"Pape je kazao da ga ova utakmica u rezultatskom smislu mnogo ne interesuje" , a potom, "Očekujem pobjedu, ali ni neriješen rezultat neće biti loš"??? Nidje veze!
@Feget27, procitaj jos jednom i razmisli. Mozda iz drugogo puta upalis.
Ajmo prognozirati rezultat na kladionici je dobar koeficijent na Bosnu 2 e sada kada bi samo jos znali hoce li dobiti Bosancerosi ja bi stavio 50 maraka na njih ali ajde znaj ako netko zna hoce li Bosna dobiti neka javi