Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte samo klubove u kojima naši igraju i sve će vam biti jasno. Čak ni tu nisu standardni. Izuzimajući 3-4 igrača, ostalo je talašika.. Nismo se džaba vratili u rang bugarske, maroka i ostalih 40+ reprezentacija.
Ne smijemo ovdje puno očekivati. Ako budemo igrali kao protiv Bugarske, Senegal će osjetiti prostor i mnogo fluidniom igrom od nas će napraviti mnogo šansi.
ma nemojte filozofirat,pa reprezentacija se mora podrzati a tako i trener....,mi smo mala zemlja ,mali narod,. evo slucaj Simunovic i td....da nas nikoga nije lahko pobjediti,pa Bugarska je nedavno bila u polufinalu svjetskog....,.nego navijajmo za nju i kad dobiva i kad gubi
primamo 3 gola minimum.
eto kako smo dobri da se moramo pazit Senegala..
sudija!!! nije bio ofsajd...
kako smo vidili za nase reprezentativce je i Kipar "opasan" protivnik..
Ma senagalci će čuvati noge, njima će bitno biti da se zdravi vrate u klubove... 1 na bih ko kuća
Imamo strpljenja Robi, iducih 4-5 utakmica ta tvoja zamisao s nasom ekipom mora izac na vidjelo, il valja il ne valja. Normalno da ne treba ocekivat cudo na startu, al jbga mora se igrat puno bolje nego protiv Bugarske pa nek i izgubimo.
Zamisao je dobra , u skladu sa dešavanjima u EU fudbalu, ali važan je materijal s kojim raspolažeš i naravno selekcioniranje za koje si odgovoran.
@Hamoponovouredu Pa upravo zbog raspolozivog materijala. Mi veceras izlazimo u najjacem sastavu, manje vise to je sve sto imamo trenutno.
Pogledajte komediju https://youtu.be/_lW3fx-DF60
Džeko i Kodro daju
realno dvica na Senegal ko munara...nasi su samo sretni I spretni
Ma vala mi i svejedno ksko god zavrsi, kad jd i igracima svjejedno i meni je
A sta ih dizete vise?! A protiv Belgije bilo “optimizam nikad veci, dzeko: Bosanska krv ce proradit, imamo kvalitet itd itd.. “
@skytech slaba nam je zadnja linija ai vezni rd ne igra zato nam se tako desava. Protiv bugarske sav teret nosila su 4 zadnja igrača, ostali se kriju iza protivnika ne otvaraju se, ne driblaju niti daju pasove već samo vraćaju nazad zato smo loše i igrali