Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Austriju: Memisevic, Djumic i Hajrovic (nije odbrambeni, ali prilika da ga pozove, a da ne prizna gresku).
Ruzno vidjet ovog Prosineckog, kao da je iz stale izasao.. Tatoo su najjace ..
Nastavak treninga veceras u Bosni na Ilidzi
Ljudi igraju po svjetskim stadionima i onda dodju na OVO da treniraju za reprezentaciju.
vidi Žutog isto neki prekaljeni roker umoran od života i dr stvari...
Svim patriotama bez obzira na nacionalnost ili vjeroispovjest a vole BiH...ovo je nasa reprezentacija..nase drzave BiH..mi druge nemamo i necemo..kakva je takva je zasluzuje podrsku..uvijek....!!! A ovi jadnici sto non-stop kmece protiv drzave BiH..nista strasno..gamadi je uvijek bilo ..".pospricas" ih svako malo i to je to...!!!
a iza stala hahaha e tuge jbt
Gledaj stadiona ko polje riže
@bosanskisvedo retko ovo nije stadion nego trening centar i ovo je pored terena i sluzi za zagrijavanje da se ne bi stetila trava bezveze.
@osmond "Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je u Butmiru na terenima Trening centra FK Sarajevo obavila prvi trening pred susret protiv Sjeverne Irske u Belfastu i Austrije u Zenici u okviru Lige nacija."
Gledaj Robiju bojlera 😃