Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je super i sve je za 5 ?
Pa to, Bosanski pozdrav (5)
Nista nebrinite UEFA-a razmatra da prvi pet ekipa iz svake grupe se direktno kvalifikuje . Tako da se mozemo susresti i sa nasim ISTOCNIM KOMSIJAMA
Ibisevic u penziju
zmajevi za 5icu
Dobro je, prošlost ne možemo mijenjati, ali na budućnost se može uticati, treba ići naprijed, kući nam dolaze Izrael, Vels i Andora, tamo igramo sa Andorom, Kiprom i Belgijom, ja ovdje vidim 15 bodova i drugo mjesto. Insha'Allah, :)
Pardon, igrali sa Andorom, vidim 12 bodova i drugo mjesto :D
Najgore će biti sa Velsom ovdje. Mislim da ćemo ove sa yamakama otresti ali Velšani će biti problem zbog kontri i brzog Bale-a - jbg nama će trebati bodovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Znaci prema statistici ne gine nerjeseno sljedeca tekma.
I to 1:1 zbog sest golova.