Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se makar Vrsajevic oporavio?! Treba nam sad ko hljeb takav profil igraca, da zabavi publiku u prijateljskoj Estoniji kad pokusa centrirati!
nemoj mi protiv Andrije
@trir Ma imali smo zabavu i sa Belgijom haveru,show nam nasi uvijek prirede. Ali,sto kazes,hajd’ neka nam malo i Avdija nasmije publiku...Barem nije nijad dosadno,lolllll......
Baždareviću nisi ispunio ni jedan od zacrtanih ciljeva.Nisi izborio baraž,nisi se čak ni priblizio borbi za direktni plasman.Od 9 utakmica osvojio 14 bodova.Nisi uveo mlade igrače iako si se busao u prsa tom idejom kad si preuzeo,jos jedan ciklus su iznijeli 90% isti igrači.Sad ponovo valja uigravati nove obrambene jer od ovih sadasnjih nema ništa,a to si već trebao da napraviš.Osim Kolašinca praktično odbrane nemamo.I sve to u jednoj od najlaksih grupa u kvalifikacijama,sramota.
Treba nam jak selektor,stranac,koji neće dati da mu se iko petlja u posao i covjek sa pobjedničkim mentalitetom.Dosta je više ovih naših kvazitrenera da se uče i grade ime na nama.Od ''domaćih'' trenera eventualno Bilić , Kek ili Vaha ,ostalo je očaj.
Pa sad nakon Meše doće ti još gori možda Branimir Tulić , Darko Nestorović ili Amar Osim .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi Međe i keza...
Zelko Buvac novi selektor BiH, a pomocnik Jurgen Klopp...popraviti terene u Mostaru, BanjaLuci, Prijedoru, Bihacu... i nek se utakmice reprezentavije igraju u cijeloj BiH...sretno momci u Talinu.
neznam sta se sa njim desava zadnjih 5-6 utakmica, ko da ga neko sa ringispila spusti na teren, covjek se gubi, saplice, zadnji napad protiv belgije na odbijenu loptu umjesto da je makar ubaci u 16 on pada na ledja, posto je katastrofalan da nekazem smijesan, moze u laciju igrat zato sto tamo svi znaju igrati, al ovdje se vidi pa je skoro i najgori, zao mi je, al nije vise onaj stari Lula
Ako je ikome vrijeme da ode iz reprezentacije, to je Lulić. Svoje je dao, sinoć najlošiji na terenu, više se saplitao nego što je igrao. Hvala ti za sve ali ustupi mjesto mlađim i kvalitetnijim !
U smislu fudbala - svi koji se trenutno bave fudbalom u FBIH bi trebalo da odu sa izuzetkom Zrinjskog i Širokog Brijega. U opšte-generalnom smislu, svi SDA Fekalistanci bi trebalo da odu negde i ustupe mesto narodu koji ima ideju šta bi sa sobom.
Da prođe i taj utorak više, pa da raziđemo teme fudbala i SDA Fekalistana bez vode... prvo naredno veliko takmičenje u fudbalu je Evropsko Prvenstvo 2020. - na koje se, takođe, nećete kvalifikovati. Što se košarke tiče, izvukli ste Rusiju i Francusku u kvalifikacionoj grupi 2019... sve u svemu, možete komotno da zaboravite na sport na kraći i srednji rok, verovatno i na duži rok. Što se kolektivno ne bacite na neki hobi koji nije takmičarske prirode? Filatelija?
Maketarstvo? Čujem da je u Britaniji popularno gledanje vozova i aviona, ali vi ni vodu nemate, a ne vozove i avione. Vi možete samo da blenete u Konakovića i Sebiju. https://youtu.be/QwgjWOMx1UM?t=17
@ritmututukizabaohao Ja Srbiju (Republiku Srpsku) ne da ne mrzim iz dna duše, nego je volim svakom ćelijom svog organizma.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu trebali ni ići bezveze troše lovu
KAKVI KURĆEVI ZMAJEVI .....HAHAHA.. GUŠTERI BRE 😆😆😆
Dario ponosu HB zabi za 3-2
Happy birthday soon 18.11.
Jesu li stigli? Eh neka su!
Odjebi Luliću , najgori igrač ubjedljivo
odjebi ti majmune
@StoTeBoliBriga hajvanu , prati malo fudbal , a ne baljezgaj bezveze
Možda bi bilo da cijela reprezentacija dopusti naredni susret.Malo kome su još interesantni. Dajte ljudima bodove i obradujte njihovu naciju. Svakako vama ništa ne znače naši osjećaji koje gajimo prema svetom dresu.
Osećaji i osećanja su dve potpuno različite stvari...
Ciro u intervjuu za Avaz, samo prva recenica: - Jadna je ekipa koja zabije tri gola Belgiji, a ne pobijedi. To se desilo mojoj Bosni i Hercegovini. Tužno.
Kvalifikacije? Više prijateljska utakmica protiv Estonije....
Treba kvota za Ligu nacija
Jel ima 20 godina kako su Nele i Bora snimili, za svaki slučaj, Pobedničku i Gubitničku pesmu? :-) Još je Srbija za SDA Fekalistan izmislila fudbalsku loptu... a SDA džiberi se jednom, slučajno, kvalifikovali na Svetsko Prvenstvo i pomisliše da su preko noći postali zemlja Pelea i Maradone... a vodu nemaju, ni normalan stadion. Sačuvaj, Bože. https://www.youtube.com/watch?v=hoBAy4sL9w8
@Kolonizator Jedi majmune govna.
što reče neko u komentarima Lulić igra ko da ima tri noge, odličan opis