Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAVEZ NAPOLJE!!!
Džeko povedi bojkot dok se u Savez ne dovedu sportski djelatnici a ne ova bagra
🫶🏼⚜️
Tko je nabildani krkan koji je došao da prijeti Džeki kada je želio da priča sa navijačima? Jeli to način? Jeli to zahvala za najboljeg igrača reprezentacije svih vremena? Šta si ti krkane s tribina uradio za državu osim što si je osramotio?
2:0 protiv lichtensteina!???....svaka cast...amateri nisu imali nikakve sanse ..hahaha
Super...sada će iduće tri izgubiti
I onda po bodovima vidiš, da si pobijedio je#eni Luksemburg, imali bi realne šanse
Ovi komentari koji pričaju o našoj dobroj igri... Ljudi jeste li vi svjesni da Lihtenštajn ima manje stanovnika od Velike Kladuše???
Veliki div Lihtenštajn je savladan.
Lihtenstajn ima 37.000 stanovnika, tacno onoliko koliko ima recimo opstina Kakanj. Smijesno je uopce ista i pisati o ovakvim utakmicama protiv Lihtenstajna, San Marina i Andore.
Portugale, spremi se! Bit će rasturačina!
veceras se vidjelo da je sve do saveza koji mora otići
Da nije narod ovolika stoka nebi ni vako lose igrali
Top bravo.Sjajana igra protiv ekipe koja vrijedi 1,43 miliona eura.(rang po vrijednosti Stupčanica ili Rudar Prijedor).Tvrd teren ali smo uspjeli hrabrom igrom zabiti dva gola.Ubiće nas Portugal 3:0 u ponedeljak sa pola snage.
danije narod vako glup mozda bihin i vise dobili.
Jos da ovi pojedini iz fanatikosa nisi se"undali, bilo bi dobro.
Bosna je šampion svijeta, a jesmo razbili Lichtenstein brete mili.
Igraci parmaci šupci ojebine balvani litonje smrdonje balegari kokosari
Koliko me sjecanje sluzi ove amatere (sto su i danas) se dobijalo po 7:0, sad se kiti kao uspjeh ako ih se uopce pobjedi! Zalosno