Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca je njihova pa su ljudi radili ponedljak i utorak.
@bug1234 nasima je teze, po citav dan obilazili rodbinu, pokloni, kolaci
Cevapi... luk! Nadam se da im je zeludac proradio... i da nisu pili hladne cedevite!
ovako znaci da razjasnimo tri stvari da malo smirimo ove nafurane. 1. BH se nikad vise nece kvalifikovati na euro ili svjetsko prvenstvo 2. od ovih kvalifikacija nema nista - dobro upamti moj komentar !!!! 3. kad odu dzekson,pjanke, nema nas nigdje vise, igracemo po avliji kao i ovi lokalni klubovi, sarajevo,zeljo, 20+ godina po avliji igraju nikad velikog takmicenja vidjeli nisu.
@gooUser1567535798 Upamti ti tek kadnodu ti amateri koje vecina uzdizu Dzeko i Pkamic tek omdanreoka nestooue uzdizati. Ne kontam sto ih furamo toliko?? Gdje su Dzeko i Pjanic u kljucnim utakmicama?? Sta su uradili u svimnbarazima di sad i na svjetskom?? Pobijedili Iran??
@gooUser1567535798 Bosna ide na euroooo i aBd osvajamo mrzitelji Bosne ostanite pesimisti......zivjela Bosna i njena Hercegovina.......Ponovit cemo igru protiv italije i idemooooooZMAJEVIIIIII ....JEDNA SI JEDINA DOMOVINA
ja cu samo reci, ma koliko volio BiH, jadna je reprezentacija koja se nada da niz poraza prekine utakmicom protiv Lihtenstajna... Sretno Zmajevi!
O Bože dragi koje su pripreme i koja nervoza uoči utakmice sa Lihtenštajnom, kao da dolazi u najmanju ruku Brazil, ili Argentina. Ako se njih ne može dobiti, nismo ni za jedno veliko takmičenje.
Uplitanje fudbalskih menadžera, igračka samovolja i prosječnost te totalna neprofesionalnost FS su dovoljni da ukopaju i mnogo veće reprezentacije od naše.
Hajmo biti realni, previse forsiramo Dzeku i Pjanica a bez ikakvog razloga. Sta su konkretno uradili za repku?? Nikad ni u jednom barazu nista nisu uradili i preko baraza nas odveli na prvenstvo. Da nije bilo Hajrovica i Vede nikad SP vidjeli ne bi a mi opet Dzeko - Pjanic. Znam da ce ove trandze sto svrsavaju na njih pucati minuse ali takvo smo drustvo na silu patriote i nemamo sposobnot objektivnog gledanja..
Pamtis jedan gol Hajrovica a ne pamtis da je Dzeko 2010. zabio najvise golova u kvalifikacijama uz Rooneya
ne laprdaj
Lichtenstein je ozbiljna reorezentacija koliko smo mi ozbiljna drzava...
Jedan od največih problema naše reprezentacije u posljednjih 20 godina što nikada nije znala igrati na rezultat i svih 90 minuta. To nije lako ispraviti i napraviti pozitivan pomak, trebaju decenije.
Tabela = sramota !! Robi ili reci u cemu je problem ili vozdra.
"niz od dva" Jao. Evo ja sam juče popodne popio čitav niz kafa.
Bit će zanimljivo čitati komentare kad budemo na 2-3 boda od Finske i imali sve u svojim rukama ili nakon Armenije kad budemo u egalu. Reprezentacija se uvijek voli
@zanimljiv niko ne kaže da ne voli iskreno dragi su mi svi naši igrači ali nema tu želje i volje
Lihteštajn u 4 utakmice ima gol razliku 0:13; i sada ide naslov kao da igraju u najmanju ruku protiv Engleza, pa će prekinuti niz poraza - možda izvuku nerješeno..svašta
Lihtenštajn, Armenija i Finska moraju pasti, i mi ćemo akoBogda na Euro. Samo pametno, skoncentrisano.
Nisu nam zanimljivi ne morate pisati o njima fakat nas ne zanima
Bice tesko ako ne budu trcali