Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvalitet kod nas nije upitan ako su igraci upitanju Ali zalaganje tih istih je pre zadnje utakmice je bilo ravno nuli izuzev mozda par pojedinaca.
Svaka utakmica sigurno traje 90 minuta a oni što prestanu igrati kod 1.0 ili 2:0 su najgori . S kod 0:1 ili 0:2 u 63 minuti treba dosuti gorivo i ubaciti u brzinu više vjerujući u vlastite snage, ne cmizreći, ne živcirajući se, ne svađajući se sa protivnikom ili sudijama. Golovi se postižu i peimaju kako u prvoj tako i u 90. munisti.
mogu mislit trening zavrte par puta guzovima, malo se nakrive lijevo i desno... malo u galop par metara i onda selfi, slikanje kolektivno, kavica itd itd..
Uz igru kao protiv Finske se nemamo koga brojati, volim te Bosnoooo
Dušmani glabajte ga.Bez obzira na rezultat ovo su naši Zmajevi.