Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ofirno je nazivati ih zmajevi
Bolji naziv je Golfici
Mozda bolje nazvat ih gusterima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
8 Hrvatska a 35 Srbija
Zmajevi na kraju postadoše kokoške
Ponegdje vidim da djeca i oni malo veći igraju košarku, ali fudbal sve manje, skoro nikako. Terena za rekreativni mali fudbal ima, a na njima češće vidim vlasnike pasa nego potencijalne fudbalske talente. Bez masovnosti nema ni igrača, ni timova, ni reprezentacije. Ali, kada treba tipkati...
Bili su 13 jedno vrijeme a u prvih 10 u evropi jbg zadnjih 6 godina nista.
Najbolji naziv za njih je babice
Nas Sport u crno zavijen ko i stale stvari.
I tako dok nam se komsije vesele u uspjehu svojih sportista mi se veselimo pobijednicima Zvezde granda,Zmbt,Nikad nije kasno
ajde da smislimo neko prikladnije ime, smijace nam se, pisite prijedloge, pcelice 😂
Linglong super liga Srbije. Evo baš čitam. Kinezi sponzori iduće tri godine i svake 400 tisuća eura. Radi se šest stadiona , svaki vrijednosti 20 miljona eura. A dobro. Šta se tiče srpske lige ona sa 16 klubova u toj super ligi je imitacija italijanske A lige a nije Srbija Italija tako da to malo previše klubova u prvoj ligi za jednu Srbiju.
Kakvi zmajevi ovo su gliste
Koja je ovo reprezentacija GRUDNJAK na 3 mjestu
Prikaz realne, trenutne situacije naše reprezentacije.
Zabavno al u praksi najbitnija je evropska državna lista ( uefa country coefficient ) jer se tu gleda koliko klubova igra u ligi prvaka te di si u odnosu na druge države gledajući sve dakle i reprezentaciju i nastupe klubova u Europi.
Ne treba zatvarati oči pred realnošću. Uvijekl smo imali po nekoliko igrača super klase ali ne igraju pojedinci nego dobro posložene , disciplinovane, motivisane , taktički odgovorne ekipe. Selektori ,pa svi su bili tu negdje u ''pet deka'': svaki je kiksao prpotv lošijih, uvodio svoje igrače, ekipu određivao prema nepisanim pravilijma FSBIHG i u u dogovoru sa menadžerima. PS: Istina je da je pape ipak ostvario traženi uspjeh.
@Hamoponovouredu Pape..
@Hamoponovouredu veliš ne igraju pojedinci. Pa zašto se onda spominje i krivi Modric kad Real izgubi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok god se Pjanic probija u vrh, reprezentacija ce se probijati na dno.
Bez ulaganja nema nista, zato cemo mi jos malo zvati igrace iz PL jer necemo imat koga vise iz dijaspore, ajde nek igraju nasi iz saban lige barem cemo biti tamo gjde zasluzujemo, u rangu malte, san marina, i nagrada je to za nase menadžere. Sve truhlo u ovoj nesretnoj nasooj BiH, steta sto smo se rodili u njoj, zivimo u Europi kao da smo negdje u Africi sa standardima.