Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene strah samo nas imam osjećaj da poslije Italije mislimo da smo Njemačka
@Rabbit Ne da njima Bajevic da se tako osjecaju. Ne brini. Nije ovo Meša ni Robi...
Ostaviti srce na terenu pa sta bude!
X2 je sigurna opcija
Trebamo dobiti i onda smo gotovo sigurno treći u grupi, što nam omogućava još jednu sezonu u A grupi. Sad je prilika dok igraju bez Lewandowskog.
Sad ćemo vidjeti kako smo dobri. Protivnik može da prodje po stilu kao sličan Ircima, dosta trke sa Lewandovskim napred. Plus što im takmicenje više znači nego Italijanima. Drago mi da ponovo čujem Hej Sloveni, u nešto ubrzanoj verziji. Mogu zamisliti koja je bila komedija kod intoniranja himni, kad je igrala Jugoslavija protiv Poljske.
Prodana je ta utakmica vec. 1:3 ce biti
I neriješeno nebi bilo loš rezultat...samo mi se čini da bi bilo pljuvanja u komentarima poslije takvog rezultata...
Čeka nas veoma teška utakmica. Treba biti realan i reći da je italija odigrala veoma loše za svoje standarde, ali naši ako odigraju isto onako disciplinovano, može biti fina utakmica.
Samo disciplinovano kao protiv Tala i rezultat nece izostati. Vjerujem u Duškove trenerske sposobnosti!! Naprijed Bosno ljubavi moja!!!
Poljaci negoduju zbog poraza od Nizozemske 0:1 ? Sta docekah da cujem...
Samo jako!! Sretno zmajevi!! BiH❤
Građani BiH trebaju tužiti NS BiH zbog ugovora o prenosu utakmica Repretzentacije sa Novom BiH koju ne može gledati 70 posto Bosanaca i Hercegovaca. Stiče se dojam da je to učinjeno namjerno. Idioti!
7.50 maraka mi placamo rtv taksu svaki mjesec, a oni kao nemaju para da otkupe. Koja sramota!
Uvedes Telemach i rijesen problem,pusti patriotizam i hranjenje stranackih uhljeba u bhtelekomu
3:0 za Poljsku nazalost
Zmajevi sretno i pamet u glavu.
Nisam optimista,da je neka jaca ekipa onda bi imali sanse a ovako mi ne znamo igrati protiv slabijih.
Bosna je život i uvijek ću za nju navijat makar i najgori bili ali činjenica je da svakj put poslije dobro odigrane utakmice mi kiksamo protiv pa čak i najlošijih repki (to poljska nije). Nadam se da griješim.